Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

bebibism kıskandınmı manasını sorunca anlamadı ben saf mıyım neyim :kedi:

ay bende alıcam o kitabı en kısa zamanda :lepi:

kırmızı nie deilik bilinmi nehrim isyan çıkardık aman ne bele çok ayrı gayrı oluyo dedik o yüzden karardık ama bileydim sen istemin ses etmezdim :jeyyar:

Kız niye istemiyim kırmızı olmak. Çatladık kızaracaz diye zaten. Bide biz kapıda ödeme yaptık, onun gelmesini beklerken patladık..Yani ablam ve ben en azından.
Ben kırmızı istiyorum yaa:çok üzgünüm:

bebisim kartı olmayan bazı üyeler sürekli bi iğneleme durumnda ve benim de açıkçası olanlar olmayanlar die belirginleşmek hoyuma gitmedi fikrimi beyan ettim
varya 3-4 kisi fikir beyan ettik kurallar deiğismez değismez pat die değistirdi kazen olucağı varmış demekki umarım bu dediklerim için seni üzmemisimdir :sinifsinif:

bende seviyordum kırmızı olmayı mafoldumben
ama yanlış anlaşılmasın renkten dolayı yoksa diğer arkadaşlardan farklı görünüyos diye değil

Üzülmek değilde:çok üzgünüm:
Kazen Abi hemen değiştirmekte haklı.
Önce kart istiyordu deli gibi. Kızarmak istiyorduk şimdide böyle düşünceler olunca sinirlenmiştir şimdi o.
Ama genede ben kırmızı olmayı tercih ederim. Belki geçer siniri:roflol: İsteğe bırakır bu durumuvereliniortak

Yaw hepside fotoşop bunların yaa
Daha belli etmeden yapsalar ya kaydirigubbakcemile3

edward için bella olmaya değer:kedi:

:roflol::roflol: bak bak neler duyuyorumbuyrunnnnnnnnn

Hee ben bide edward bellaya böle arkadan ve yukardan sarılıyorya ona bayılıyorum yaa hani böle tek koluyla..Yukardada var görüldüğü üzresırnaşık şey
Sanki böle koruması altına almış..Sen benim herşeyimsin der gibi.

(Baileysim fotolara amma çok anlam yüklüyorum ya ben:roflol:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…