Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

yüklediğin anlamlar çok doğru cınım o fotonun verdiği msj bella korunmasız kırılgan zavallı bi kız edwardda kahramanı gibi kollarının arasına almış
bellanın yüzüne baksana ne kadar çocuksu, masum ,korunmaya muhtaç bir ifadesi var
pis azgın cadı:mymeka: bu masum ayakları bi edward yutar zaten :dilcikar:
düşüncelerini bi okuyabilseydi arkasına bakmadan kaçardı zati edfırtım :mymeka:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

E yani tabi..Düşüncelerini okuyamadığı için ilk başta bu kadar cezbetti zaten..İlk defa birini kendi çözmeye kalktığı için..Aşıkta oldu o ayrı ama başlangıç sebebi buydu yani..Kokusundan falan önce..
Hatta ilk jessicaların yanında masada görüğünde bile onu herkesin kötü düşünvelerinden korumak istemişti.
Sonrada kendi kendinede "Ne kadar garip bi düşünce" demişti canımm benimmopuyorumnanaktan

Maviş resimleri koydun bak aklıma ne geldi.

Şimdi normalde Cullen lar bir giydiklerini bir daha gimiyorlar malum Canımm Alice sayesinde..Takıntısı var çünkü
Ama ilk filmde edward aşağı yukarı hep aynı şeyleri giydi. Rosalie de öyle..

Ama new moon da aynının ötesinde bir durum var. ıtalyada edwrad güneşe çıkarken altında şu acayip pantolon ve kahverengi ayakkıblar var..Üzerindede mavi gömleğini çıkarırken görmüştük..
E bunlar bellanın doğum gününde giydiklerinin aynısı vede onu terk ederken.
Aylar geçti aradan hiç mi üzerini değiştirmedi yani edward?
Şimdi diceksinizki acı çekiyorya?

Ay ben hic fark etmedim. Dedigin gibi olabilir canim...

Sorduğum soruyu düşünün kızlar ben yarın akşam okurum artık..
Haydiiyi gecelerrr herkeslere..Good night Cullens

Şunuda koyayım öyle gideyim

Stephenie Ablamızın kocası Pancho, Peter Facinelli (Carlisle Cullen)'nin karısı, Stephenie Ablamız vede Peter Facinelli.

Ay carlisle ın karısıda taş gibiymiş yaa:ecrin_bebek:

günaydın cullenciler
gece gece +18 yapmışınz emmetin yine malum fotosuu hele edfırtımn o cigaralı fotosuu bni sabah sabah yaktıı bnde sizi yakcam şimdi bekleyyiin
gece niyetine şimdiki fotolara hazır oluun

ohooooooooooooooo bunlar REMEMBER ME filminden kareler kızlar siz ne yaptınız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yeni film cekiyor Rob..
dont panic yani kaydirigubbakcemile3

oda lost taki sarısın hatun..
y abu hayran stickerlarından biri benimki olabilirdi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…