Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ohh çok sevindim. midnight sun nete düşen bölümlerini okuyorum şimdi. filmi kaç kez izledim sayamıyorum artık. her izlediğimde farklı detaylar yakalıyorum

kaca aldın cnm :kedi:

Kargoyla birlikte 21,80 TL

Çok ucuza geldi çook:dance:

Acemipericim daha yeni mi okuyosun edwardımı yaaa:asigim:
Onu oku yeniden seyret filmi bak çok etkileyici oluyo canım benim canım edwardımopuyorumnanaktan

Lyrem +18 i ziyaret ettinmi? Biğendinmi fotolarıkaydirigubbakcemile3

bir iki cümle arasında geçti ben saka yapniz sandım :umursamaz:
insan duyrı yapar lmaz:

herkess artı 18 dee :umursamaz:
bende ordayım amaa yani varya boşa masraf zorla kart aldırcaksınız adamaa opuyorumnanaktan

herkess artı 18 dee :umursamaz:
bende ordayım amaa yani varya boşa masraf zorla kart aldırcaksınız adamaa opuyorumnanaktan

Evet canımmm aynen öyle. Bas bas bağırıyoruz kart alın diye.
Şimdilik resim koyup 1-2 yorum yapıyoruz. Gelinde kaynatalım yanii. Sizi bekliyoruz:lepi:

Merhaba, mrs.CuLLen ben :)
Sergüzeşt'in kızıyımlmaz:. Eminim hepinizinden küçüğüm gamyoncuiremsu ama Twilight, Edward Cullen, Emmet Cullen, Carlisle Cullen, Alice Cullen, Esme Cullen, Rosalie Cullen ve Jacob Black yanında Robert pattinson, Peter Facinelli, Ashley Greene, Elizabeth Reaser, Nikki Reed ve Taylor Lautner aşkım sizin seviyenize yeter umarımkaydirigubbakcemile3.

Çok uzun süre önce bu sitedeydim Johnny depp ve Orlando Bloom hayranı olarak. Ama geçtiğimiz yaz Kanada dan gelen kuzenlerimin eline Twilight ve New Moon ' u gördüğümden beri çooooook cici bi hayranlık duyuyorum... :kedi:
KK ' da Twilight'ı gördüğüme o kadar memnunum kiiopuyorumnanaktan
Neyse umarım iyi anlaşırız.:Saruboceq:
hihoyyytYeni bi Twilight FAN hihoyyyt

Hoşgeldin canımm:1hug:
Söylemişti geçen sergüzeşt abla galiba kızımda twilight fanı diye..
Bizim hayranlığımız cici liği geçti, saplantıya döndü artık:roflol:..
4. filme kadar kafayı sıyırmadan durabilecek miyiz bakalımopuyorumnanaktan..
Edfırt ömrümüzü çürüttü:roflol:

Edward ' ın normal etkileri... :asigim:

iki gün önce Edward Cullen ' ın doğum günüydü. Kutlamışmıydınız ? :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…