Acemipericim daha yeni mi okuyosun edwardımı yaaa:asigim:
Onu oku yeniden seyret filmi bak çok etkileyici oluyo canım benim canım edwardımopuyorumnanaktan
Merhaba, mrs.CuLLen ben :)
Sergüzeşt'in kızıyımlmaz:. Eminim hepinizinden küçüğüm gamyoncuiremsu ama Twilight, Edward Cullen, Emmet Cullen, Carlisle Cullen, Alice Cullen, Esme Cullen, Rosalie Cullen ve Jacob Black yanında Robert pattinson, Peter Facinelli, Ashley Greene, Elizabeth Reaser, Nikki Reed ve Taylor Lautner aşkım sizin seviyenize yeter umarımkaydirigubbakcemile3.
Çok uzun süre önce bu sitedeydim Johnny depp ve Orlando Bloom hayranı olarak. Ama geçtiğimiz yaz Kanada dan gelen kuzenlerimin eline Twilight ve New Moon ' u gördüğümden beri çooooook cici bi hayranlık duyuyorum... :kedi:
KK ' da Twilight'ı gördüğüme o kadar memnunum kiiopuyorumnanaktan
Neyse umarım iyi anlaşırız.:Saruboceq:
hihoyyytYeni bi Twilight FAN hihoyyyt
edfırt sizin olsun ben emmenti istim kimsye yar etmem onu:kedipuyorumnanaktan
gerekirse onun için kırmızı olurum be heyyopuyorumnanaktan
biliysim emmenti bana virdi zaar al senin olsun:kedi: didi:yalandan kim ölmüş simimli:
Duyda inanma. Söylese bile yanlışlıkla söyler, vermez o emmeti kimselere :baileyse yalakalık eden simili:
Kızlarr süper bir haberim vaarrr..
Midnight Sun'ı yazacakmış Stephenie ablamız. Öyle demiş kendi sitesinde.
"Please remember this is an unedited rough draft. It is full of typos and all the other flaws that unedited manuscripts have. Enjoy it for what it is, but know that the final copy will be infinitely superior."
Çevire arkadaş şöyle çevirmiş :
"lütfen unutmayın bunlar düzenlenmemiş kaba taslaklardır. bu kusurlarla dolu, düzenlenmemiş ve hatalarla dolu, ancak son kopyası sonsuz üstün olacak biliyorum"
ooooo nateee hihoyyythihoyyyt
kesinlikle ii bir edfırt olurdu bu çocuktan opuyorumnanaktan
nehirim nasılda bilir beni kaydirigubbakcemile5
süppeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr bir haber bu yaşasınnnnnnn zemuszemuszemuszemus
Kızlarr süper bir haberim vaarrr..
Midnight Sun'ı yazacakmış Stephenie ablamız. Öyle demiş kendi sitesinde.
"Please remember this is an unedited rough draft. It is full of typos and all the other flaws that unedited manuscripts have. Enjoy it for what it is, but know that the final copy will be infinitely superior."
Çevire arkadaş şöyle çevirmiş :
"lütfen unutmayın bunlar düzenlenmemiş kaba taslaklardır. bu kusurlarla dolu, düzenlenmemiş ve hatalarla dolu, ancak son kopyası sonsuz üstün olacak biliyorum"
teşkür kızz isimleri ne iyi oldu indiriyorum hemenn :sm_cool:
Saçlarından yüzünü görebilirsek tebi nate in-tatlicadiarzu-
:kedi::kedi::kedi:
Stephenie nin sitesinde yeni röportajlardan çevirmişler. Yazacak tabi ama ne zaman:gitme:.
Hoşgeldin bu arada baileysimmŞeniz
ya kızlar ikin ci kitabı öyle hızlı okudumki
kitap bitince farkettimki depresyona girdim hiç bir şey vakti öyle iyi güzel geçittirmedii
şimdide 3 . kitabtayım ama o kadar yavaş okuyorumkii sebebi malumm bitip gitmesini istemiyorum hemnn
ama şimdi bişeyi merak ediyorum bellanın odasına giren kimm oahi kimse blemedi tanıdık bir koku deyil
normal deyilim sanırım ben:roflol:
bide varyaa bu kız beni hasta etti kitabtaa durup durupp jacobun yanına kaçıyoo delimi nee
hoşbulduk nehirim Şeniz
evet ya en kıl olduğum nokta o saçları zaten
bi çek de görelim yüzünü di mi ama opuyorumnanaktan
stephenie apla yazsında ne zaman olursa olsun fark yapmaz bekleriz biz alıştık zati beklemeye zemuszemus
kızz nehirr alla sevesen sölee
hemen okuyup bitirmek istemiyorum hakkaten ciddiyim bakk depresyona giriyorum o zamann biticegi düşüncesinde bilee
sölee be kimmma.s.
bu da sanaa all :asigim:
off gözümdee fenaa agrımaya başladıı mafoldumben
ya kızlar ikin ci kitabı öyle hızlı okudumki
kitap bitince farkettimki depresyona girdim hiç bir şey vakti öyle iyi güzel geçittirmedii
şimdide 3 . kitabtayım ama o kadar yavaş okuyorumkii sebebi malumm bitip gitmesini istemiyorum hemnn
ama şimdi bişeyi merak ediyorum bellanın odasına giren kimm oahi kimse blemedi tanıdık bir koku deyil
normal deyilim sanırım ben:roflol:
bide varyaa bu kız beni hasta etti kitabtaa durup durupp jacobun yanına kaçıyoo delimi nee
Hımm gözünde rahatsız dimi senin:gitme:
ama gende söylemem:roflol:
Nasılsa öğrencen okuyunca boşverrr
Kitaplarım bende değil. Kuzenler falan okuyor elden ele dolaşıyor. Gelsede tekrar okusamkaydirigubbakcemile2
:gitme::gitme:Alacakaranlık yıldızına öğle saatlerinde Broadway ile 12. Cadde arasındaki Strand Kitabevi önünde bir taksinin çarptığına şahit oldu.
Rob yaralanmadı. ……
Robert Pattinson’a Taksi Çarptı
RadarOnline.com Alacakaranlık yıldızına öğle saatlerinde Broadway ile 12. Cadde arasındaki Strand Kitabevi önünde bir taksinin çarptığına şahit oldu.
Rob yaralanmadı.
23 yaşındaki Londra doğumlu oyuncu sabah saatlerinin çoğunu kitapçının içinde yeni filmi Beni Hatırla’yı çekerek geçirdi.
5 tane korumadan oluşan güvenlik ekibi Rob kitapçıdan çıkarken oraya akın eden liseli kızları engellemeye çalışıyorlardı. Korumalar Rob’u kalabalık caddeden geçirerek karşıda duran karavanına ulaştırmaya çalışırlarken yağmur yağıyordu.
Genç kızları bir kısmı çıldırmış gibiydi ve Rob yolun karşısına geçmek için acele etti. Bunu yaparken bir taksi ona çarptı. Taksici ne olduğunu anlayınca hemen frene bastı.
Taksi Rob’a baldırlarından vurdu. Rob olduğu yerde donmuş bir şekilde bir süre bekledi. Yanında duran koruma iyi olup, olmadığını kontrol etti ve daha sonra hayranlara bağırdı:
“Ne yaptığınızı görüyor musunuz, neredeyse onu öldürüyordunuz!”
Pattinson önümüzdeki dört hafta boyunca Manhattan’da film çekimlerine devam edecek.
:gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?