Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

aaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy mafoldumben

Ben daha çok Chace Crawford tipli bişey bekliyodum nasıl hayal dünyam varsa artık

ay keşke Chase oynasaydı :kedi: Bende Rob'u değil Edward'ı tutuyorum kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin şekerim sırnaşık şey Eski nickin neydi merak ettim :kedi:

dokuz canlı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimkileri yollim bebisim :1closedeyes:
Şeniz
kızz amma vicdansızz çıktın haaa sölemee nann kendim okumaya gidiyom şincikk
sölimmii sölimmiii :jeyyar:

hani bana hani bana naniknanik

duu en gözelini koycam sanaa

:1shok: sizin rob hayri pıtır gurubundaymış bir zamanlar

bide bu bakışına bakın :roflol:

ya yapmayın edwardınm karizma yerlerdeeeee

bi de kızlar bu edward ne güzel sigara içiyor öyle. sigara düşmanıyım ama beni de o sigara gibi içiverse...

Son düzenleme:
Kızlar selammmmmmmmmm
Kitapların kapaklarının acıklamasını yapmıslarrr

Alacakaranlık: Yasak Meyveyi temsil ediyor. Adem ile Havva’nın hikayesine atıfta bulunuyor. Edward Bella’nın yasak meyvesidir. Kapak aynı zamanda Edward ve Bella’nın yasak aşkını da ifade etmektedir.

Yeni Ay: Hırpalanmış lalenin herhangi bir anlamı yoktur. Çünkü bu kapak yazar Stephenie Meyer’in özel bir anlam yüklemediği tek kitap kapağıdır. Kitabın adı ay döngüsünün en karanlık dönemine atıfta bulunup, Bella’nın hayatının en karanlık zamanlarını ifade etmektedir.

Tutulma: Kopan kurdele Bella’nın Edward ve Jacob arasında nasıl parçalandığını anlatmaktadır.

Şafak Vakti: Piyon ve Vezir, Bella’nın zayıftan güçlüye dönüşümünü temsil etmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…