Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kızlarrrrrrrrrrrrrr nasıl keyıflerrrrrrrrrrrrrrr bu fotolar yeni taze tazeeeeeeeeee bizimki neye sasırmıs aceppppppppp

yaa bu aksam bir film izledim..cok duygusaldı sansıma.butun psikolojim coktu..hay izlemez olaydım.ya ben eskisi gibi degilim daha duygusal bir tip oldum sanırım yaşlanıyorummmm..
ay çiçekler ne guzellll opuyorumnanaktan

bende bu filmi bu gün izledim çokgüzeldi ya
kendimi düşündüm de heralde ne kadarda sevsem güvenemezdim gözü kızaran birine korkardım :d
ama çok romantikti..

Baileysim gelmişşşşş:dance:

Şeniz

:1hug:
Hoşgeldin datlummm:lepi:

Çok karizma çook:asigim:

Lyrem ben bütün İzmiti bütün alış-veriş merkezlerini talan ettim Double DVD için.Ama yok. O yüzden internetten aldım.
Gene seyrettik 2.diskini bu akşam. Çook güzel, internette hiç görmediğimiz kadar uzun çok güzelopuyorumnanaktan

nehir ya kuzum eski imzan daha güzeldi, bu da tabii ki çok güzel edward içinde olduğu için ama bu çok hızlı:) uzun uzun bakamadan hemen geçiverio:) acuk yavaşlatma şansın var mıydı?

nehir ya kuzum eski imzan daha güzeldi, bu da tabii ki çok güzel edward içinde olduğu için ama bu çok hızlı:) uzun uzun bakamadan hemen geçiverio:) acuk yavaşlatma şansın var mıydı?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Sanmıyorum ama kuzenime bi soram. Şimdi azcık boyutunu küçültüyor. Bakalım yavaşlatabilir midelikafadulden

nehir imzan çook güzel şu an:) tam böyle bütün mimikleri gözüküo keratanın:)
ayrıca da iyi ki doğduuun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…