Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

nehir sen beni çıldırtcak mısın yaa:) birbirinden güzel imzalar yapıyosun bu seferki hele en müthişi!!:)
tucem senin neyin vaar hiç msne de gelmiyorsun bi ara gel de konuşalım

tatlım msnim sizlere ömür, bilgisayara format attık ama çalışmadı yine, ah bir gelebilsem, ne kadar özledim mafoldumben

kızlar taylorımmmmınnnnnnnnnnnnnnnnn su bakısına bakar mısın yaaaaaaaaaaaaaaaa büyüyor benim veletttttttttttttttt :asigim: :asigim: :asigim:

OLAY BUDURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

günaydın cullen aileem
dün sıkıntıdan şafak vaktini tekrr geçtiim bi
süper o kitap yaa
bu arada +18 yazmm an meselesii:jeyyar:
çalacak zili bekliyoruuum

kızlar taylorımmmmınnnnnnnnnnnnnnnnn su bakısına bakar mısın yaaaaaaaaaaaaaaaa büyüyor benim veletttttttttttttttt :asigim: :asigim: :asigim:
OLAY BUDURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bnce en güseli buukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok anlamlı :roflol: sırnaşık şey

Son düzenleme:
günaydın cullen aileem
dün sıkıntıdan şafak vaktini tekrr geçtiim bi
süper o kitap yaa
bu arada +18 yazmm an meselesii:jeyyar:
çalacak zili bekliyoruuum

:jeyyar: :jeyyar:

baileys muğlaya gitti bu sabah iş görüşmesi varmış msj attı sabah zemuszemus

hayırlısı olsun :Saruboceq:

Günaydııınnnn...Ohh herkes kart alsın iştekaydirigubbakcemile5

evet evet :lepi:

atı 18 kısmı tamam anlasılıyor ama gerisi nedir kaydirigubbakcemile3
kart falan ?

daliahım hani şu nicki kırmızı olan arkadşlarımz varya(nehir21 lyre baileys......):dilcikar:
işte bu arkadaşlarda kadınlar kulübü kartı var:enbuyukkk:
bi başvuru formu dolduruyosuun ve 15 tl karşılığında kapına kk kartı yolluyorlar
bu kartla önce nickin kırmızı olup yanına bi kürk koyuyorlar sonra profilini değiştrbiliyosun :lepi:temafelan ekliyosuun ilerleyen zmnlarda bazı bell başlı firmalarda bu kartı gösterince indirim sağalancağı söleniyo ki(şuan turon9 ve maya tüp bebek de var) kaydirigubbakcemile5
ve en önmlisi cinselllik bölümüne yorum yapıoosunkaydirigubbakcemile3 (şuan senn bnm gbii siyah üyeler sadece okuaybiliyoormafoldumben)
inşallah aydınlatabilmişimdr seniia.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…