Hepsi çekilcek kuzum merak etme.
Sana bir soru sorayım önce kitabı okumuş biri olarak. Edwardı beğendin mi?
Yani çook beğendin mi?
Biz önce filmi seyredip sonra tüm seriyi okuduğumuz için edward aşığıyızopuyorumnanaktan
Bizce role çook iyi oturmuş harika olmuş.
Senin görüşün ne?
biri beni aydınlatsın yahu bu artı 18 mevzusu ve kart olayı nedir
daliahım hani şu nicki kırmızı olan arkadşlarımz varya(nehir21 lyre baileys......):dilcikar:
işte bu arkadaşlarda kadınlar kulübü kartı var:enbuyukkk:
bi başvuru formu dolduruyosuun ve 15 tl karşılığında kapına kk kartı yolluyorlar
bu kartla önce nickin kırmızı olup yanına bi kürk koyuyorlar sonra profilini değiştrbiliyosun :lepi:temafelan ekliyosuun ilerleyen zmnlarda bazı bell başlı firmalarda bu kartı gösterince indirim sağalancağı söleniyo ki(şuan turon9 ve maya tüp bebek de var) kaydirigubbakcemile5
ve en önmlisi cinselllik bölümüne yorum yapıoosunkaydirigubbakcemile3 (şuan senn bnm gbii siyah üyeler sadece okuaybiliyoormafoldumben)
inşallah aydınlatabilmişimdr seniia.s.:1hug:
oo sahane aydınlattın benı canım benim.tesekkur ederim.eh cokda muhim gorunmedi gozume ama bilemiyorum tabi zaman ne gosterir
evet çoook beğendim :))
çok yakışmış rolüne ve inanılmaz kaptırdım kendimi ben :kedi:
evet çoook beğendim :))
çok yakışmış rolüne ve inanılmaz kaptırdım kendimi ben :kedi:
Beni bile tekrar aydınlattın kız:roflol:
Benim ilk amacım KK'dan hatıra olsundu daliahım ama kendimi kaptırmadım diyemem, imzalar falan kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Çook sevindim..
Dün akşam teyzemin kızına gösterdim edwardı.
Oda kitapları okuyor ilk kez gördü edwardı ve tam hayalimdeki gibi harika dedi:asigim:
çıkarma ki ne çıkarma hemide ahhh ahhhhhh:asigim::asigim::asigim:kaptırmayan mı var; hepimizi yoldan çıkardı :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?