Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ben de farketmemiştim hiç orda göründüğünü :kedi:

:dilcikar::dilcikar: Nası edfırtçısınız sizz:dilcikar:
Allah bilir Jessica ile Angela kıyafet bakarken edfırtın Volvosunuda görmemişsinizdir:dilcikar:

Edfırtımında ingiliz olmasına rağmen nası güzel amerikan aksanı konuştuğunuda fark etmemişsinizdir..Ders almış benim serserimm:asigim:

walla bnde fark etmediim:kedi: :kedi:
ama bak boxerın dan hmn cik tanıdımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla actım onumde film..yok anacım..
neyse su roportajı okumus muydunuz??

alıntıdır midnight sun'la ilgili en son haber

gazete küpürü yarım sayfalık bir röporaj ve konu Midnight Sun'a geldiğinde geçen dialoğu aktarıyorum.

" - Twilight Saga sona erdi fakat tüm saga fanatiklerinin beklediği başka bir kitap daha var. Tabii ki Midnigt Sun'dan bahsediyorum. Bu konuda bir talihsizlik yaşandığını hepimiz biliyoruz.

Stephanie: Evet, kesinlikle kötü bir durum. Midnight Sun'ın bir kaç bölümü i nternete sızdı. Serinin fanatikleri çok fazla olduğu için de yayılması tahminimden çok daha kısa sürdü ve çok kısa bir sürede neredeyse tüm dünya ülkelerindeki fanların eline geçti. Bu durum da açıkçası beni bir çıkmaza sürükledi.

- Bunun üzerine o zor kararı aldınız sanırım.

S: Benim için çok zor oldu ama yaşadığım şey bir haksızlıktı ve bu yüzden devam ettiremeyeceğimi düşünüyordum. Bir duyuru yaptım ve Midnight Sun projesini iptal ettiğimden bahsettim.

- Sanırım twilight saga fanları için çok büyük bir şok oldu.

S: Tepkileri bekliyordum. Ama böylesine büyük bir hezeyana yol açacağımı düşünmemiştim. Önce fanlardan mailler gelmeye başladı. Daha sonra posta kutumu her gün boşaltmak zorunda kaldım çünkü hergün onlarca mektup geliyordu. Youtube adresleri gönderiyorlardı mail adresime ve adresileri açtığımda kendilerini kameraya almış ve bana midningt sun'a devam etmem için yalvaran kızları videolarıyla karşılaşıyordum. bir gün bir fandan telefon aldım ve telefondaki kişi ağlayarak bana midnight sun'ı çevirmem için yalvardı.

-Woww. Sanırım bu, beklediğiniz tepkilerin çok üzerinde.

S: Kesinlikle. Tabii ki bu bahsettiğim durum, fanatiklerin bakış açısı. Bir de benim bakış açım var. Ki o da pek iç açıcı değildi. Başladığım bir işi yarım bırakmaktan nefret ederim. Üstelik büyük heveslerle ve umutlarla başladığım bir işse o beni daha da üzer. Ve Midnight sun benim için böyle bir işti. Yarım bıraktığım için vicdan azabı duyuyordum. Ayrıca devam etseydim nasıl olurdu diye düşünmekten, kafamda alternatif sonlar, bölümler kurmaktan kendimi alamıyordum. Ve fanatiklerin tepkileri de bu konuda bana hiç yardımcı olmuyordu.

-Sonuç olarak bu yine de sonucu değiştirmedi. Değil mi?

S: Aslında... Bunu söyleyip söylememek konusunda kararsızım.

-Aman Tanrım. Yoksa paylaşacağınız bir sırrınız mı var? Neden bahsettiğimi biliyorsunuz.

S: Sanırım eninde sonunda açıklamak zorunda kalacağım, öyle değil mi? (Güler) Az öncede bahsettiğim gibi sürekli olarak kafamda alternatifler kurmaktan kendimi alamayınca amaçsız olarak onları yazmaya başladım.

-Amaçsız olarak mı? Sanırım bu hayranları sevindirmeye yetecek bir açıklama değil.

S: (Güler.) Başta amaçsızdı fakat sonunda kendi kendimle savaşmaktan vazgeçtim. Þu anda kafamda oturtturmam gereken bir kaç alternatif son var. Bunu tamamladığımda elimdeki tüm eskizleri toparlayacağım ve Midnight Sun'ı oluşturmuş olacağım.

-Tanrım. Bu çok büyük bir haber. Daha da önemlisi bunu ilk kez duyuruyor olmanız.

S: Sanırım haklısın, Michelle. Bu her açıdan heyecan dolu bir haber. Benim için bile öyle. Uzun zamandır dile getirmediğim bir haberi itiraf etmek. Ama sanırım vicdanımı rahatlatmam gerekiyordu. Ve yarım bırakılmış bir iş vicdanım için hiç de iyi değil.

:1shok::1shok::1shok:delikafaduldendelikafadulden
kesnlkle edward diyoruum:asigim::asigim::asigim::asigim:

o güzel narin parmaklarındantandııım:roflol:
ben deeee :kedipuyorumnanaktan

ben edfırtın olmadığı sahneleri izlemiyom :dilcikar::dilcikar:

midnight sun'ı yazıyor :lepi::lepi::teytey::dance:

ne zaman çıkıcak acaba CADIARZU
nehir cnm senin aldığın dvd ing mi türkçe alt yazı yokmuuu mafoldumben

Hee daha evvel koymuştum bunu ben:kedi:
ama iyi yapmışsın daliahım bak tucem görmemiş.

Ya şu Volvo meselesi. Sağ arkadaki arabaymış. Öyle okudum ben. Bakıncada çook uzakta olduğu için eh benzetiyorsunuz yani...

Eveeett arkadaşlar bakın ne buldum.
Twilight'tan stephenie ablamızın tamamen çıkardığı bir bölüm.
Emmett ve Ayı

Tam olarak hangi aradan çıkarıldığını anlayamadım. Yani kitabın sonlarına doğru bi yerlerden çıkarılmış. 20. bölümden önce falan olması lazım.

Ve ben çok sevdim bu bölümü.
Canım edwardım yemek yapmayı öğrenmeye çalışıyor canımmmopuyorumnanaktan
Daha çok araştırıp neden çıkarıldığını bulmalıyımkaydirigubbakcemile3

Emmett ve Ayı

Emmett ile aramda büyüyen yakınlığa şaşırmıştım, özellikle bir zamanlar aralarında bana en korkutucu gelenin o olduğu düşünülürse. Aileye katılmayı seçme şeklimizle bir alakası vardı; ikimiz de insanken sevmiştik – ve sevilmiştik – onun için çok kısa bir süre olsa da. Sadece Emmett hatırlıyordu – Edward’ın bana olduğu gibi kalan mucizesini bir tek o gerçekten anlayabiliyordu.
Bu konuyu ilk defa, üçümüzün de ön odadaki açık renkli kanepelere yayıldığı bir akşam konuştuk.
Emmett peri masallarından daha iyi anılarla sessizce beni eğlendirirken, Edward yemek programına odaklanmıştı – yemek yapmayı öğrenmesi gerektiğine karar vermişti ve bu iş doğru koku ve tat alma duyuları olmadan zahmetliydi.
Sonunda ona doğal olarak gelmeyen bir şey de vardı.
Muhteşem kaşı, ünlü şef başka bir yemeği daha tada göre lezzetlendirdiğinde, çatıldı.
Bir gülümsemeyi bastırdım.
“Benimle oynamayı bitirmişti ve ölmek üzere olduğumu biliyordum,” diye hatırladı Emmett, insan yıllarının öyküsünü ayının hikayesiyle bitirerek.
Edward bize hiç dikkat etmiyordu; bunu daha önce duymuştu.
“Hareket edemiyordum ve bilincim kapanıyordu.
O sırada başka bir ayı olduğunu sandığım şeyi ve hangisinin leşimi alacağına dair olduğunu sandığım kavgayı duydum.
Sonra aniden uçuyormuşum gibi hissettim.
Öldüğümü düşündüm, ama yine de gözlerimi açmaya çalıştım.
Sonra onu gördüm–” anı üzerine yüzü inanmaz bir hal aldı; onu tamamen anladım. “–ve öldüğümü anladım.
Acıya aldırmadım bile – göz kapaklarımı açık tutmak için savaştım, meleğin yüzünün bir saniyesini dahi kaçırmak istemiyordum.
Çılgına dönmüştüm tabii ki, hala niye cennete ulaşmadığımızı merak ediyor, beklediğimden daha uzakta olduğunu düşünüyordum.
Uçmaya başlamasını bekledim. Sonra beni Tanrı’ya getirdi.”
Derin, gürleyen kahkahasını attı.
Bu sanıda bulunan herkesi kolaylıkla anlayabilirdim.
“Sonra olanların cezam olduğunu düşündüm.
20li insan yıllarımda biraz fazla eğlenmiştim, o yüzden cehennem ateşlerine şaşırmadım.”
Tekrar güldü, titrememe rağmen; Edward’ın kolu etrafımda istemsizce sıkılaştı.
“Beni şaşırtan meleğin gitmemesiydi. Böyle güzel bir şeyin cehennemde benimle kalmasına izin verilmesini anlayamadım – ama minnettardım.
Beni kontrol etmek için her gelişinde Tanrı’nın onu alacağından korktum, ama bunu hiç yapmadı.
Merhametli bir Tanrı’dan bahseden o vaizlerin haklı olabileceğini düşünmeye başladım. Sonra acı söndü…
ve bana olanı açıkladılar.
“Vampir meselesiyle ilgili ne kadar az rahatsız olduğuma şaşırdılar, ama eğer Carlisle ve Rosalie, benim meleğim, birer vampirse bu ne kadar kötü olabilirdi ki?”
Devam ederken ona katılarak başımı salladım. “Kurallarla ilgili daha fazla sorun yaşadım…” Kıkır kıkır güldü.
“Başlarda benim yüzümden epey meşguldün değil mi?” Emmett’in Edward’ın omzunu dürtüşü ikimizi de salladı.
Edward gözlerini televizyondan ayırmadan homurdandı.
“Yani görüyorsun, cehennem, eğer yanında bir melek bulundurabiliyorsan o kadar kötü değil.” diye güvence verdi haylazca.
“O kaçınılmaz olanı kabul etmeye yaklaştığında, sorun yaşamazsın.”
Edward’ın yumruğu o kadar hızlı geldi ki Emmett’i kanepenin arkasına seren şeyin ne olduğunu göremedim.
Gözleri bir an bile ekrandan ayrılmadı.
“Edward!” diye azarladım, dehşete düşerek.
“Endişelenme Bella.” Emmett yerine geri dönmüştü, sakindi.
“Onu nerede bulacağımı biliyorum.” Üzerimden Edward’ın profiline baktı.
“Onu bir gün öldürmek zorunda kalacaksın.” diye tehdit etti.
Edward bakmadan sadece hırladı.
Alt kattan Esme’in paylayan tiz sesi geldi. “Çocuklar!”

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…