ya şimdi hepimizin hayalindeki ve var olmayan adamı tutmus kadın yazmıs elin yonetmenide gelmiş realize etmiş.birde ustune edward rolune cuk diye oturan robertla yapmıs bu işi..eh sizi bilmem ama ben erkek tayfasından hep romantizm ve vericilik bekledim..bekledigimlede kaldım kaydirigubbakcemile3
eh vaziyet boyle olunca boylesi bile insanın istahını kabartıyor...
gercek olmasa bile kitabı okurken falan ben icinde kayboluyorum..yani cok tuhaf aglıyorum guluyorum..
yalnız bu bizim durumumuz icin ABD li bir psikolog durum analizi cıkarmıs ve kesinlikle ilerki boyutlarında tedavi gerekiyor yazmıs..ve romanı roman gibi okuyun kendinizi kandırmayın..beklentilerinize edwardi kıstas almayın demıs adam direk ya kaydirigubbakcemile3
:roflol:
nehirim yatsana sen ise geç kalmıcanmı
romanı olim okusun benim robummm :asigim:
ay cok alemsinizz kızlar yaaa kaydirigubbakcemile3
işte hepimizin beyaz atlı prens profilini almıs kadın direk yazmıs..nede olsa yazanda kadın ne isteriz cok iyi biliyor.hedefi 12 den vurmus..
hayır su anda ben yine bile iyiyim ilk hallerie gore..resmen ayrılma durumuna kadar geldim sevgilimle.adamdan sogudum falan..ve hic elimde olan bir durum degildi..
o zaman soyle genelleştirelim.
Edward olan ilişkiyi krize sokar,krize girmiş ilişkiye derman olur zemuszemus
o zaman soyle genelleştirelim.
Edward olan ilişkiyi krize sokar,krize girmiş ilişkiye derman olur zemuszemus
Kitaptan edward karakterini bildiğimiz için mi acaba bu kadfar tatlı gliyor..Can yakıyor resmenopuyorumnanaktan
Benim için işin ilginç tarafı, evet fazla mükemmel, asla olamayacak kadar herşeyiyle.
ama bana hiç rahatsızlık vermiyor bu durum.
Yani sıradan bi film izlerken deriz ya, ay öyle şey mi olur yaa falan diye.
Bunda hiç öyle bir tepki veremiyorum.
O tabiki mükemmel olacak diyorum..
Yok ya benim hayatımı kurtardı edward.
Çok saçma belki ama, onun sayesinde çok ama çok sancılı bir ayrılık dönemini atlatabildim. O zamana mı denk geldi, ben zaten unutacak mıydım bilmiyorum ama. Tek gerçek olmayan gerçek yardımcım oldu.
şu son 2 cümlen aynen yaşanmıştır tarafımdan!! benim de hayatımı kurtardı resmen bu kitap sayesinde hayata döndüm kendime geldim ya. o kadar güzel anlatmışsın ki hislerime tercüman olmuşsun resmen
bnde diyoom nerde bunlar die
gece böle kaynatsanızz
tabii uyanmazsınız
nese geçmişe bi bakiim neler yazmışsıın
günaydıın culen ailem
ay gunaydınnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmm.bomba haberlerim var size!!!
Dun koydugum resimlerin uzerine tuz biber cinsinden.Rob yeni rol arkadası ıle yakınslasıyormus ve onu kıskanıyormus!!
Kristen geceleri sık sık Taylor ile takılmaya baslamıs!
Kitaptaki olaylar realize oluyor..işte budur bermuda aşk ucgeni buyrunuzzzzzzz!!
Dun koydugum resimlerin uzerine tuz biber cinsinden.Rob yeni rol arkadası ıle yakınslasıyormus ve onu kıskanıyormus!!
Kitaptaki olaylar realize oluyor..işte budur bermuda aşk ucgeni buyrunuzzzzzzz!!
Bu ne beee:1shok:
Kimin eli kimin cebindekafamçokkarıştı.
Rob her filmdeki rol arkadaşına sarkacak mı:mymeka:
Kirsten madem öle bıraksın robu gitsin köpeciğine buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?