Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ay o zaman ben resim ekleyeyim nostalji olsun kızlarrrr
burcaksım hosgeldin birtanem.özletiyorsun kendini.

valla bir senkronize olamıyorum ben...soyle herkesin birarada oldugu eski zamanlarımız nerde ya...
yeni katılan herkesde mukemmel zaten

sagol birtanem..boyle resimlere bakmamaya calısıyorum.ozellikle filmden olanlara.cunku direk depresiyorum ya.. :gitme:

valla bir senkronize olamıyorum ben...soyle herkesin birarada oldugu eski zamanlarımız nerde ya...
yeni katılan herkesde mukemmel zaten

bir aralar sen de yoktun..tamamiyle gittim sanmıştım...cok oldu ama.sonra ben uzun bir süre giremedim.internetim yoktu.şimdi bakıyorum ama geri kalmışım bayağı=((((mafoldumben

ben birara uzunca bir sure yasaklandım..niyetimde yoktu gelmeye ve yazmaya..ama sizler burada olunca yine aklım celindi opuyorumnanaktan

kasımda kac kısı gidiyorz simdi millet yeni ayaaaaaaaaa

Ben varrııımmm yeni ayopuyorumnanaktan

Daliahım resimler süper ötesi.
Yaa sanki ilk defa görüyor gibi heyecanlanıyorum yaa..
Bide böle büyük büyük koymuşsun oooffff yanii ooffffff:asigim:

buyuk buyuk daha etkileyci oluyor valla bende bakmayacagım dıyorum olmuyor nehircim.bakıyorum depresiyorum lanet okuyorum kaydirigubbakcemile3 bu da iyi degil mi kaydirigubbakcemile3

Yaa daliahım abartıyormuyuz anlamıyorum, ama çook harika yani
Nasıl etkilediğini anlatamam.
Şu filmdeki hali beni tam manasıyla öldürüyorrrrr..
Kitaptan edward karakterini bildiğimiz için mi acaba bu kadfar tatlı gliyor..Can yakıyor resmenopuyorumnanaktan

ya şimdi hepimizin hayalindeki ve var olmayan adamı tutmus kadın yazmıs elin yonetmenide gelmiş realize etmiş.birde ustune edward rolune cuk diye oturan robertla yapmıs bu işi..eh sizi bilmem ama ben erkek tayfasından hep romantizm ve vericilik bekledim..bekledigimlede kaldım kaydirigubbakcemile3
eh vaziyet boyle olunca boylesi bile insanın istahını kabartıyor...
gercek olmasa bile kitabı okurken falan ben icinde kayboluyorum..yani cok tuhaf aglıyorum guluyorum..

yalnız bu bizim durumumuz icin ABD li bir psikolog durum analizi cıkarmıs ve kesinlikle ilerki boyutlarında tedavi gerekiyor yazmıs..ve romanı roman gibi okuyun kendinizi kandırmayın..beklentilerinize edwardi kıstas almayın demıs adam direk ya kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…