Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

twilight serisinin üçüncü filminin çekimlerine çok yakında başlanıyor.
serinin ikinci filmi vizyona girmeden eclipse (tutulma) adını taşıyan üçüncü filmin hazırlıklarına başlayan twilight ekibi, çekimlere ağustos ayında başlayacak. Vancouver film stüdyolarında gerçekleşecek çekimlerin 31 ekim e kadar sürmesi bekleniyor.
eclipse' in 30 haziran 2010 da vizyona girmesi bekleniyor..

alıntıdır arkadaşlar...

çok çok geçmiş olsun doktora gösterdinmii agrı kesici felan all :gitme:

Nası çıktı, o çıkabilecek bişeymiki:1shok:
Geçmiş olsun canım çoook geçmiş olsun..

Daliahım harikasın genezemuszemus
Robopuyorumnanaktan

sormayın yaa iki sefer kısa aralıkla çarpınca çıktı 3.olusu bu ayak parmakım dr a gittik yerine oturtçam ddie cekti oturtamadı yanan cnm olduu mafoldumben 2zparmağımı birbirine bantladı kendi kendine otursun die 1 hafta sora tekrar gidicem dr a

kızlar opuyorummmmmmmmmmmmm tatil yolcusu kalmasın opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

iyi tatiller cnm

geçmiş olsun çok uğraştınmı çıkarmak içinşakkıdı

Canım çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:

tşkler kızlar

İyi yolculuklar canım Şeniz

Yeni gelenler hoşgelmişler :asigim: Eskiler nasıllar sırnaşık şey

:lepi:

merhaba ailem..baktım şuan kimse yok topikte..İlkönce lyrecim çok geçmiş olsun canım üzüldüm mafoldumben.daliahcımda tatile çıkıyormuş, iyi tatiller canım.bende akşamüstünden itibaren tatildeyim. malesef kalacagım yerde net yok :çok üzgünüm:. artık arada netcafeden ziyaret ederim sizleri. yoksa kafayı yerim vallaha..hepinizi şimdiden çok özledim, umarım yakında tekrar görüşürüz. hepinizi kocaman öptüma.s.

1 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir
nerdesiniz yahh mafoldumben

Ben baileysimide tuçemide çook özlüyoruumm.

Muhabbetlerimizi özlüyorum..Tam zamanlı dönün artık ya hepiniz:çok üzgünüm:

hihoyyytkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…