Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

alama gel senide götürem angaraya:teselli:

Mersiler efem. Aman kalsın angara.
Zaten bu hafta içi gidecem muhtemelen angaraya.
Ablamlar tüp bebiş yaptırıyorlar, 2 günde 1 ordalar. Bu hafta bende giderim herhalde.

Tucem ne o keyiflenmen gereken bişe söylemedimkaydirigubbakcemile3

geceliği 310 tl ye bi otel beğendim side de bgece onu düsünerek uyucam belki rüyamda giderim

o zaman ne diye alıyon:mymeka:inş biran önce bebişleri olur :asigim:

geceliği 310 tl ye bi otel beğendim side de bgece onu düsünerek uyucam belki rüyamda giderim

Doğru anca rüyamızdakaydirigubbakcemile3
Gerçi sen göremezsin edfırtıda göremiyorsun:roflol:

o zaman ne diye alıyon:mymeka:inş biran önce bebişleri olur :asigim:

Kalmaya deel herhalde. Gitçez gelcez hemen tatil değilki hem ben güneye gitmek istiyoruuum:1rolleyes:
İnşallahh:asigim:

ruyada sideye gidikkk burda kalanlarrr toplaşınnn mafoldumben
cemre insallah ablanın bebisi olurrr

yıkmasına bebisim hayellerimi :sinifsinif:

keyiflenmek mi :dilcikar: gülüncüme gitti, değişik şekillerde deniyorlarmış :roflol::roflol:

ben de geleyim mi :kedi:
benide al ruyana bende gelemdelikafadulden
yer aç cemrem kaydirigubbakcemile5 [/QUOTE]

Kızlar, yarın giremeyebilirim kendinize çoookkk iyi bakın olurmu :asigim: Kısa zamanda görüşürüz umarım Şeniz Beni özleyin anacım :smiley-cool:

Kızlar, yarın giremeyebilirim kendinize çoookkk iyi bakın olurmu :asigim: Kısa zamanda görüşürüz umarım Şeniz Beni özleyin anacım :smiley-cool:

iyi tatiller cnm opuyorumnanaktan

tuçem sensiz gidenin uçan süpürgesi kırılsın

nehirim guzum nann
zaten evmiz bahçelii yani dimek istiyorumkii sabah evi topluyorum bir çıkıyorum.öğlen giriyorum yemek ve ev iş yapıyorum sonra yine çıkıyorum akşam giriyoruzz evee.yerimseniben nete gündüz hiç vakit ayıramıyorum ama kaynanam:mymeka::mymeka: benle uğraşmaya başlayınca evden çıkmıyomm hıhhhhhhhh:dilcikar::dilcikar: ozamanda buraya geliyorum işdeee kaydirigubbakcemile3.madem ankaraya gelcen nehirrimopuyorumnanaktan tuçemi opuyorumnanaktande alak gezek 2-3 saat olmazmı yavrumm
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

ben burdayımhyatım
dün günü birlik giittik geldik denizee
cocuklar gibi oynadım suda süperdii

gel banaa kızz bahçee li benim ewdee
hem ewdırtta burdaa :kedi: ( adam bi bilse hayalinin kucaktan kucagına dolandıgını )

Üzülmeyesin diye öle dedimkaydirigubbakcemile3
Çoktan yaptıkta, değişik şekillerde tekrarlıyoruzkaydirigubbakcemile3

Sendemi brütüsmafoldumben
tüü terbiyesizz:roflol:
çok be yawrumm
mersine gelinn 4 yldızlı süper oteller varr harika hemdee 150 falan

resim güzel olmuş ama ewdırtımın dudakları daha ince deyilmii:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…