Günaydııııınnnnn
Ama sensi artık burda kitabı okuyan yok diye alışltık artık öyle yazmaya.
İlk zamanlar beyazla yazılıyordu spoiler diye belirtiliyordu, ama uzun zamandır ilk defa okuyan yok, kusurumuza bakma..
Ama sende haklısın..
Artık çatlayacağız napalım, konuşmadan duramıyoruz.
Kendi adıma söyleyeyim daha dikkatli olmaya çalışacağım canım..
Ama tabi bu seni rahatlatmasın en kısa zamanda kitapları bitirmen gerekiyor. Maximum 1 hafta kaydirigubbakcemile3
valla dün akşam bende sırf edfırtımı görecem diye yeniden haryy poterı izledim,
eşim diyoki bu çocuk nerde oynuyordu, twilight , edfırt ayol oo modundayım, onu sormuyozz onu biliyoz zatenn öteki diyoo , sert bi bakışla, ben gene devam izlemeye
cedric ülüncee, ahhh caaanımmmmm öldü bak görüyomusun demişim, kocada bana bi bakış fırlattıı gene tamam canım zaten öldü izlemeye gerek yok deyip kanalı değiştirdimm :))))
bn edfrttan önce boşamıştıım zateen kaydirigubbakcemile3
eşim diyoki bu çocuk nerde oynuyordu, twilight , edfırt ayol oo modundayım, onu sormuyozz onu biliyoz zatenn öteki diyoo , sert bi bakışla, ben gene devam izlemeye
cedric ülüncee, ahhh caaanımmmmm öldü bak görüyomusun demişim, kocada bana bi bakış fırlattıı gene tamam canım zaten öldü izlemeye gerek yok deyip kanalı değiştirdimm :))))
:roflol: heheheh ben hiç izlememiştim heri poter serisini
ilk kez izledim ve öldükten sonra :gitme: hala ruhunu felan görürürm diye bekledim yani :asigim:
bende akşam eşime lütfen izleyelim diyorumbende hiç izlememiştim haryy poter'i dün biraz izledim yerimsenibenyerimseniben
aslında o filmi hiç sevmem tv de gördüyüm zaman hemen deyiştirirdim sırf etffırt var diye izledim :asigim::asigim:
ne kadar körpe daha orada :jeyyar::jeyyar:
Şimdiki halinden dahada olgunlaşacak offfffffffffffffffsositososito
ne olacak o:jeyyar:
brad in modası geçmek üzere zaten:dilcikar:
Şimdiki halinden dahada olgunlaşacak offfffffffffffffffsositososito
ne olacak o:jeyyar:
brad in modası geçmek üzere zaten:dilcikar:
bende akşam eşime lütfen izleyelim diyorum
adam bi yandan bozulmasın diyedee
ayy ne sümüklü paspal bişemiş bölee diyorumm :roflol:
bende izlediyim sırada eşim eve geld, hayırdır şimdide çocuk filmlerine mi bakıyon ded. bende yok ya deyiştirirken dikkatimi çektide ondan baktım dedim, ve hemen deyiştirdim kanalı.
tabi en önemlisi etfırtı:asigim: görmedi görse idi onun için izlediyimi
ham yapardı benicokacimcoook zatti inceden inceye kıskanıyo etfırtımı:asigim::asigim:
ben de :roflol::roflol:tuceee, valla ben geceleri konuşmaya başladım korkuyorum valal edfırt edfırt diye bigün sayıklıcam diye, gözümün üstüne tepiği yemem an meselesidir.
valal tuce ne güzelid akşam edfırtt bee toyluğuda ayrı bi şker gel beni sev gel beni sev gel bana sarıl diyoduu
tühh sen izleyemedin , tüh tüh çok üzüldüm bak şimcikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?