Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

tuceee, valla ben geceleri konuşmaya başladım korkuyorum valal edfırt edfırt diye bigün sayıklıcam diye, gözümün üstüne tepiği yemem an meselesidir.

ben bir gün etfıııırrt diye yataktan fırladım benimki ne diyon dedi. bende yok bişey elim yandı zannettim dedim delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
valla yoksa yatakta kick boks olayına girecekti gerçeyi öyrenseydi :roflol::roflol::roflol:

delikafaduldendelikafadulden:roflol:
elim yandı iyi kıvırmışın vallaaa, iyi fikir bende öle derim, bön bön bakar suratıma artıkkk

Kizlar simdi EzBuz'in alintisi varya orada Kristen onu bilerek mi yapti yoksa kaza
ile mi oldu hani kitapta da sakar ya surekli onun icin oyle bir espiri mi yapti orada?

Kizlar simdi EzBuz'in alintisi varya orada Kristen onu bilerek mi yapti yoksa kaza
ile mi oldu hani kitapta da sakar ya surekli onun icin oyle bir espiri mi yapti orada?

yok ancum bu kız doğuştan salak oy üzden düşürdü kanumcazemuszemus

bak kitaplara başladınmı işte o zaman twiliğhtle kafayı bozuyorsun haberin olsun uyarmadı deme:1closedeyes::jeyyar:

Zaten varya kitap diger arkadastaydi o bana geri verdi bende tatlicik'a verecektim de,
verene kadar nezaman getiriyon hani nezaman getiriyon diye basimin etini yedi.
Bugun goturunce dayanamadi is yerinde izledi film'i deli kiz. :roflol:

Zaten varya kitap diger arkadastaydi o bana geri verdi bende tatlicik'a verecektim de,
verene kadar nezaman getiriyon hani nezaman getiriyon diye basimin etini yedi.
Bugun goturunce dayanamadi is yerinde izledi film'i deli kiz. :roflol:
birini daha kaybettik deseneşakkıdı
Baileysim bunu ham yapar hamcokacimcoook
Bu arada kellan yani bütün karizma yerlerde:roflol:

ama çok sevimli ya :kedipuyorumnanaktan çok şeker birşey olmuş Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…