Kurabiye daliahım onu sana yedirtimi bee tek başına:roflol:
O ezelden jacob çıa.s
Sübyancı işte kendiniz söylüyosunuz:roflol:
ama yaşını geçtim kendide çook küçük görünüyor yaaaa
ay evet gecen gun ne demistim tekrar diyeyimmmmmmmmm.yaşlı alıp hasta bakıcılıgı yapacagıma,sübyan alır büyütürüm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
.yaşlı alıp hasta bakıcılıgı yapacagıma,sübyan alır büyütürüm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonra büyüyüp serpilip kaçmasın başkasıyla, geçende bu konu üstünden sultan gelin geyiği çevirmiştik, hatırladım :roflol::roflol::roflol:
o zaman madonnacılık yaparım ne yapalım.cakarız arka arkaya estetikleri
demi moore gibi 46 sında çıtır oluruz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
maliyet tablosu da yanında kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben bilmemm guuyahuuuuuuuuu hayal kurmakta mı aldatmaktan sayılıyorrrr kaydirigubbakcemile3
:roflol: yeterki kirleten rob olsun beeartıkın namıslı değilsin nihahahahaaa:roflol:
kirlenmiş bir kadınsıınkaydirigubbakcemile3
son sohne olmasaydıı itirtaz edebilirdim :roflol:ahh be citolum rüya değil kabustur oo
kabus gibi çöküyor rob benim üstümekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız mı erkekmi bu CADIARZUJamie Campbell Bower (Caius)
:roflol: bulamazlar zaten ama edvırtın kardeşleri ve babasıda yakışıklıydı ilk film de dimibune hakkatten beee. :mymeka:
etfırtt şart koştu galiba benden daha yaşuklusunu almıcanız diye filme.kaydirigubbakcemile3
:roflol:sakalıya vuruldum :roflol::roflol::roflol:eğer bu ölümsüz rolü oynasaydı bende ortadan ikiye ayrılırdım :roflol::roflol:
ay evet gecen gun ne demistim tekrar diyeyimmmmmmmmm.yaşlı alıp hasta bakıcılıgı yapacagıma,sübyan alır büyütürüm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Günaydın kıslarr. Şeniz
Anam sabah sabah bakim dedim resimlere eccik gözüm gönlüm açılsın. :kedi:
Maşallahınız var yine hee.
ne işliyon yafrum sen burda :uhm:
Kitapların tamamını okudum muhteşemdi.Filim kitabın yanında çok yalın kalıyor..Kitapları okumanızı tavsiye ederim...
kızım gözüm gönlüm açılsın dedim sabah sabah resimlere bakıpta.
acayip motive ediyo resimler sülemesi ayıp hele +18 topiği :kedi:
Niyetlendik ama du bakalım.
Kısmet olmadı daha.
Tekil konuşalım pilizzzlmaz:
Kitabı okumayan bi sen varsı herhal:umursamaz:
Du bi gideyim +18 e özledim yaw
kıslar ben gidyorum
hoşçakalın hepiniz
taaa önümüzdeki pazartesi gelebilirim
edfırtımı yemeyin sakın
kendinize iyi bakın
mutlu kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?