kıslar ben gidyorum
hoşçakalın hepiniz
taaa önümüzdeki pazartesi gelebilirim
edfırtımı yemeyin sakın
kendinize iyi bakın
mutlu kalın
kendi adıma konuştum zati cicim.
napim okucam kitapların, izlicem filmlerin listesini yapsam burdan tee angaraya yol olur.:sinifsinif:
dışlıyonuzmu lan beni okumadık diye. :mymeka:
ya şu +18 ben yazamıyom iyi çatlıcam valla.:icecream:
Güle güle canım her nereye gidiyorsan iyi eğlennn
Edward:asigim:
Çatlada patla:roflol:
Çatlayacağına kart al kızımmmmzemuszemus
Ayrıca bütün filmler kitaplar bir yana Alacakaranlık bir yanaopuyorumnanaktan
Oku oku senin iyiliğin için:roflol:
kıslar ben gidyorum
hoşçakalın hepiniz
taaa önümüzdeki pazartesi gelebilirim
edfırtımı yemeyin sakın
kendinize iyi bakın
mutlu kalın
twilight kızlarına ben de uzaktan bakmakla yetiniyorum, ama foto koymuyosunuz eskisi gibi kızlar, bir de etiketlere soyun soyun oyun yazmışlar ya :roflol:
Tucem Nice YıllaraŞenizŞeniz
slmmm tuğçemin doğum günümü?
canlarım benim ya ne varsa cullen ailemde var kaydirigubbakcemile3, çok seviyorum sizleri opuyorumnanaktan
ezbuzummm pasta süperr bayıldımmm
:roflol::roflol: 29 :roflol::roflol
kaçına bastın tuce............kacına bastın tuceeee.......kaçına bastın tuce............kacına bastın tuceeee.....kaçına bastın tuce............kacına bastın tuceeeekaçına bastın tuce............kacına bastın tuceeee.......kaçına bastın tuce............kacına bastın tuceeee.....kaçına bastın tuce............kacına bastın tuceeee[kaçına bastın tuce............kacına bastın tuceeee.......kaçına bastın tuce............kacına bastın tuceeee.....kaçına bastın tuce............kacına bastın tuceeeekaçına bastın tuce............kacına bastın tuceeee.......kaçına bastın tuce............kacına bastın tuceeee.....kaçına bastın tuce............kacına bastın tuceeee[kaçına bastın tuce............kacına bastın tuceeee.......kaçına bastın tuce............kacına bastın tuceeee.....kaçına bastın tuce............kacına bastın tuceeeekaçına bastın tuce............kacına bastın tuceeee.......kaçına bastın tuce............kacına bastın tuceeee.....kaçına bastın tuce............kacına bastın tuceeee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ee kaç kişiyiz ancak yetercokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
ezbuz yaparda ben yapammmmıııı :umursamaz:
mutlu yıllar tuçemmmmmmmmmm :1hug:
çok teşekkür ederim boncuğum Şenizdoğum günün ktlu olsun tuğçemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?