Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kızlar çok mutluyum 3 kitabı buldum ve aldım
yeniay
tutulma
şafak vakti
hemen başlıyorum yeniaydan :lepi:

evet volturilerden birsey kouyorum hemennn..
bu filmdeki volturilerin simgesi..kurtlarda nasıl dövme varsa bunlardada bu simge varmış kızlar.Volturinin "V" si.

bide bişey sormak istiyorum, bundan sonra Edward ın ağzından bi kitap daha çıkacakmış doğrumu:sm_confused:

canım o kitabın ılk oniki bolumu yazıldı,fakat nete sızdı.yazar bu yuzden sitesinde kitabı zorunlu yayınladı.o ilk 12 bolumu sadece..adı "midnight sun"
ama bir daha yazmayacagını soyledi,devam etmeyecegim dedi..gecenlerde yazabilme ihtimali hakkında yazılıp cizilmeye basladı..ben sahsen cok umutlandım
ama benim dun mtv de izledigim bir roportajında "hayır yazmıyorum" dedigini duydum ve gordum..ne yazık kı... "belki cok ilerde,ama su anda yazarsam edwardı kesin öldürürüm"diye nuktedan yaptı kendisi :bbo:

Hadi yaaaa, herkes bukadar bagimli olmusken bence tam gaz devam etmeliydi. :umursamaz:

valla ben naz yaptıgını falan dusunuyordum.bir kac yerdede "yazarım"a yakın birseyler demişti..ama kesin yazacagım dememişti hiç..eh dunku roportajda ise su anda kesinlikle yazmıyorum dedi..boylece benim tum umutlarım bitti.
ama suda var su anda yeni romanının "host"un satısları suruyor.bence bu twilight akımı canlı iken yazmayacak bu romanı..ne zaman ateş sönmeye yaklaşınca patlatacak bence bombayı..bunlarda pazarlama taktigi diye dusunuyorum ben

Dogru bu onun acisindan zaten en mantiklisi olur da bize gore cok sinir bir durum. lmaz:

evet canım sorma..dusunsene bir midnight sun filmi cekildigini...
bence serinin en guzel kitabı ve serininde en guzel filmi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…