kopecik deme askıma amaaalmaz:
Demek yazmayacağım demiş stephenie daliahım..
Ama sana katılıyorum daliahım, yazacaksada Göçebe'den dolayı böyle diyorda olabilir.
Ayrıca ne demek şimdi yazarsam Edward'ı öldürürdüm.
Sadece Twilight'ı yazmayacak mı?
Zaten var olan kitap onun ağzından yazılmayacak mı? Öldürürümde ne demek.
İlk kitapta Edward nasıl ölebilir?
Şafak Vakti'ni mutlu sonla bitirdiği için, çoook tepki toplamıştı.
O kadar Romeo &Juliet göndermesi yaptı, sonunda hiç bişey olmadı diye dünya yıktı ortalığı.
Şimdide o yüzden mi Edward'ı öldürürüm diyor. Edward'ı öldürüp acıklı aşk hikayesine mi döndürecek seriyi...
Buda Mike & Jacob & Bella sinemadayken.
buda bizzat bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
FIVE THINGS YOU DIDN’T KNOW ABOUT TAYLOR
1. He doesn't have a Facebook or Twitter account, though he says plenty of people pose as him online.
2. He's a major Red Bull fan and drank it throughout our shoot.
3. His favorite band, U2, is performing in Vancouver this summer, where he'll be shooting Eclipse!
4. He can’t live without his leather jacket, so stylist Matthew Edelstein pulled this John Varvatos jacket for the shoot.
5. He drives a black BMW 5 series but is more into football than cars.
vay bee bu yasta bmw 5 serileriiiiiiii,subyanıma bakın be kim tutarrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
yalnız resimdeki azı dişi gozume batmadı degil..tam kurt be erkek beeeeeeeeeeeeeeeeee
buda bizzat bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
FIVE THINGS YOU DIDN’T KNOW ABOUT TAYLOR
1. He doesn't have a Facebook or Twitter account, though he says plenty of people pose as him online.
2. He's a major Red Bull fan and drank it throughout our shoot.
3. His favorite band, U2, is performing in Vancouver this summer, where he'll be shooting Eclipse!
4. He can’t live without his leather jacket, so stylist Matthew Edelstein pulled this John Varvatos jacket for the shoot.
5. He drives a black BMW 5 series but is more into football than cars.
vay bee bu yasta bmw 5 serileriiiiiiii,subyanıma bakın be kim tutarrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
yalnız resimdeki azı dişi gozume batmadı degil..tam kurt be erkek beeeeeeeeeeeeeeeeee
mubagla yapıyor yani..bu modda yazamam sacmalarım demek istiyor nehircim..cok ofkeliydi bence can yakmak istiyor kaydirigubbakcemile3
ama mutlaka yazacak ben eminim.ama şimdi asla degil...
aslında guzel kızda..filmde tipszilikten ziyade o dudak kemirmeler ezik özürlü modları yerin dibine batırıyordu
bnde orda edfırtımn gülüşüne bayıldıım:lepi:ay Ezbuz imzana koptum burdaaa :roflol:
valla ben naz yaptıgını falan dusunuyordum.bir kac yerdede "yazarım"a yakın birseyler demişti..ama kesin yazacagım dememişti hiç..eh dunku roportajda ise su anda kesinlikle yazmıyorum dedi..boylece benim tum umutlarım bitti.
ama suda var su anda yeni romanının "host"un satısları suruyor.bence bu twilight akımı canlı iken yazmayacak bu romanı..ne zaman ateş sönmeye yaklaşınca patlatacak bence bombayı..bunlarda pazarlama taktigi diye dusunuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?