Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

tamam bende subyancıyım o zaman ama bu gercege alısmam uzun surmez kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

New Moon Soundtrack’inde Death Cab For Cutie

Yazar: castiel Kategori: Film Etiket: Alacakaranlık, Death Cab For Cutie, New Moon, New Moon Soundtrack, Twilight, Yeni Ay, Yeni Ay Soundtrack

Çarşamba
Tem 22, 2009

New Moon (Yeni Ay) filminin Soundtrackleri yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Amerikan Indie gruplarından Death Cab for Cutie‘nin yaptığı açıklamaya göre serinin ikinci filmi olan New Moon için yeni bir şarkı kaydediyorlarmış ve Ağustos ayında parçayı tamamlayacaklarmış.

New Moon Soundtrack’inde Death Cab For Cutie

Yazar: castiel Kategori: Film Etiket: Alacakaranlık, Death Cab For Cutie, New Moon, New Moon Soundtrack, Twilight, Yeni Ay, Yeni Ay Soundtrack

New Moon (Yeni Ay) filminin Soundtrackleri yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Amerikan Indie gruplarından Death Cab for Cutie‘nin yaptığı açıklamaya göre serinin ikinci filmi olan New Moon için yeni bir şarkı kaydediyorlarmış ve Ağustos ayında parçayı tamamlayacaklarmış.

Ayrıca grubun yaptığı açıklamaya göre New Moon Soundtrack albümü bu yıl sonu büyük ihtimal çıkabilirmiş.

Demek yazmayacağım demiş stephenie daliahım..
Ama sana katılıyorum daliahım, yazacaksada Göçebe'den dolayı böyle diyorda olabilir.
Ayrıca ne demek şimdi yazarsam Edward'ı öldürürdüm.
Sadece Twilight'ı yazmayacak mı?
Zaten var olan kitap onun ağzından yazılmayacak mı? Öldürürümde ne demek.
ılk kitapta Edward nasıl ölebilir?

Şafak Vakti'ni mutlu sonla bitirdiği için, çoook tepki toplamıştı.
O kadar Romeo &Juliet göndermesi yaptı, sonunda hiç bişey olmadı diye dünya yıktı ortalığı.

Şimdide o yüzden mi Edward'ı öldürürüm diyor. Edward'ı öldürüp acıklı aşk hikayesine mi döndürecek seriyi...

mubagla yapıyor yani..bu modda yazamam sacmalarım demek istiyor nehircim..cok ofkeliydi bence can yakmak istiyor kaydirigubbakcemile3
ama mutlaka yazacak ben eminim.ama şimdi asla degil...

Buda Mike & Jacob & Bella sinemadayken.

ay bella bebek gibi gorunuyor.tamam photoshop var bariz reismlerde ama bu filmde daha guzel kristen..bu da yonetmen farkı yasasın chrissssssssssssssssssssss!!!!

buda bizzat bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

FIVE THINGS YOU DIDN’T KNOW ABOUT TAYLOR
1. He doesn't have a Facebook or Twitter account, though he says plenty of people pose as him online.
2. He's a major Red Bull fan and drank it throughout our shoot.
3. His favorite band, U2, is performing in Vancouver this summer, where he'll be shooting Eclipse!
4. He can’t live without his leather jacket, so stylist Matthew Edelstein pulled this John Varvatos jacket for the shoot.
5. He drives a black BMW 5 series but is more into football than cars.

vay bee bu yasta bmw 5 serileriiiiiiii,subyanıma bakın be kim tutarrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

yalnız resimdeki azı dişi gozume batmadı degil..tam kurt be erkek beeeeeeeeeeeeeeeeee

eeeeee köşeyi döndüler hepsi valla kaydirigubbakcemile3

aslında guzel kızda..filmde tipszilikten ziyade o dudak kemirmeler ezik özürlü modları yerin dibine batırıyordu

valla oyle..ama taylor kucukkende bu camiadaymıs.ordanda vardır bir birikim.buda ustune kadayıf oldu en kaymaklasından :))))))))))

evet kızlar ya ben filmi ilk (hiçbir fikrim yokken) izlediğimde taylordan çok korkmuştum, kesin vampir bu demiştim dişleri yüzünden :kedi: bu kadar zaman geçti; içimde kaldı kaydirigubbakcemile3 itiraf edeyim dedim :roflol:

mubagla yapıyor yani..bu modda yazamam sacmalarım demek istiyor nehircim..cok ofkeliydi bence can yakmak istiyor kaydirigubbakcemile3
ama mutlaka yazacak ben eminim.ama şimdi asla degil...

Gülme kızkaydirigubbakcemile3
Saf kardeşin anlamamış iştesırnaşık şey

ay Ezbuz imzana koptum burdaaa :roflol:
bnde orda edfırtımn gülüşüne bayıldıım:lepi:
edfrtttttttsenağlama:asigim:

Buda Mike & Jacob & Bella sinemadayken.

belalnın aşk acısı çektiği nasıl da belli
biz hergün çekiooz bella biz napaak
bak gel bnmde yüz şeklim aynı senn ki gibi:çok üzgünüm:
enazındaz sen edfrtın kolarına defalarca düştüün biz anca hayalladııksenağlama

hadi yaa inss dedğin gibi olur :Saruboceq:

host ne kitabı tr de varmı türkçe ismi falan CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…