Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

canım yok Harry Potter 00:00 daydı..makul bir saat ve yer buluruz tabiki herekse uyan kaydirigubbakcemile5

kızar biliyorsunuz Comic Con da biizmkiler var bu sene..Burger Kingte sapkalarını yapmıs.bakınız sag alt kose...
edwardın gözler biraz abartı durmamıs mı sizcede ?????????
posterler sahaneeeeeeeeee afişler sahaneeeeeeeeeeeeee

Ayy çok fena çarpıntım var şu andamafoldumben çok heyecanlandım, edwardopuyorumnanaktan
Edwardın gözle sarı ötesi olmuş, ama bide küçük kartlardaki bellaya bakın:roflol:

2.sıradaki kucuk resimlere bakın :)))))))))))

jacob sevişmişte gelmıs gibi bakıyor
edward bariz hemoroid sorunları var gibi bakıyor
bella da bariz yatak odası modunda bakıyor

anlamadım bu işten birsey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım filmini izledinmi bari geç kalmışsın sen yaw a.s.

evet canım ben kitabını okuduğum filmi izlemeyi sevmem
yada izlediğim şeyin kitabını okumayı ama o kadar güzel yorumlar okudum ki kitaplar hakkında ilk kez isteyerek izlediğim bir şeyin kitabını okuyacağım malum new moon yakında gösterimde gerçi ben bütün seriyi max. 1.5 hafta içinde okumuş olurum ama :roflol::roflol::roflol:

Bir evli daha geldimafoldumben

Seriyi bitirince bana haber ver, bu mesajımı sana yeniden göstereceğim.
Neden böyle yaptığımı anlayacaksınkaydirigubbakcemile3

yaaa çatlarım ben meraktan :umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

işte ne güzel biz etkisiz elemanlarız edward sizin :roflol::roflol::roflol::roflol:

bana bak adamı bosamayasın.Edward diye birsey yok.olmadı olmayacak,unutun yani :a015: :a015: :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…