mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben offf çok fenaymış yaaamafoldumbenmafoldumben
Yok canım ne emrivakisi..Zevk duyacağım inşallah..
Çookta heyecanlıyım..
Yaa ilk seans o kadar erken oluyor mu? Gece 00:00'da..
Yani ona gelemem herhalde amamafoldumben sabah ilk seansına gelirim mutlakaa:lepi:
Ama o kadar erkeni varsa ona İzmit'te giderim, sabahta sizinle:roflol::roflol:
Yaa ben hiç görmedim dahamafoldumben
Yani şu sıralar sinema görmedim desem daha doğru olurmafoldumben
kızar biliyorsunuz Comic Con da biizmkiler var bu sene..Burger Kingte sapkalarını yapmıs.bakınız sag alt kose...
edwardın gözler biraz abartı durmamıs mı sizcede ?????????
posterler sahaneeeeeeeeee afişler sahaneeeeeeeeeeeeee
bakırkoydeyim canım ben.sen ?
yaknmısız cnm bende küçükçekmecede oturuyorum ama haftanın 2 günü bakırköydeymdir şakkıdı
2.sıradaki kucuk resimlere bakın :)))))))))))
jacob sevişmişte gelmıs gibi bakıyor
edward bariz hemoroid sorunları var gibi bakıyor
bella da bariz yatak odası modunda bakıyor
anlamadım bu işten birsey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3[/Q:roflol:delikafadulden gerçektende öyle ya
kızlarr sizden birşey rica edeceğim bana bu filmin kitaplarını adını söylermisiniz almayı düşünüyorum bugün de lütfen lütfen lütfen:kedi::kedi::kedi::kedi:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
sırasıyla..alacakaranlık,yeni ay,tutulma,şafak vakti..ve yarım kalan midnight sun
yaknmısız cnm bende küçükçekmecede oturuyorum ama haftanın 2 günü bakırköydeymdir şakkıdı
hadi ya bizim memlekettesin demekki cogunlukla :)))))
ah birde o trafigi olmasa ....
canım çok teşekkür ederim gidip aldım alacakaranlık ve yeni ayı aldım diğerlerini sonra alacağım ŞenizŞeniz
sen kasıma kadar halledersın bence serıyı canım,rica ederim kaydirigubbakcemile5
canım filmini izledinmi bari geç kalmışsın sen yaw a.s.
canım çok teşekkür ederim gidip aldım alacakaranlık ve yeni ayı aldım diğerlerini sonra alacağım ŞenizŞeniz
sen kasıma kadar halledersın bence serıyı canım,rica ederim kaydirigubbakcemile5
evet zaten kasıma kadar seri bitsin diye ilk kitabı da aldım yardımın için çok teşekkür ederim.
kitaplar kalın değil 400 sayfa civarı incelemedim daha karşıdaki kitapçıdan aldım geldim.
ilk kitap max 2 günümü alır o da çalıştığım için merak içindeyim eve gidince işlerimi bitirip hemen başlaycağım bu ara taşınma telaşım var malesef kociş dedi evi taşımadan diğerlerini almamçünkü başladımmı kendime dur diyemiyorum
evet zaten kasıma kadar seri bitsin diye ilk kitabı da aldım yardımın için çok teşekkür ederim.
kitaplar kalın değil 400 sayfa civarı incelemedim daha karşıdaki kitapçıdan aldım geldim.
ilk kitap max 2 günümü alır o da çalıştığım için merak içindeyim eve gidince işlerimi bitirip hemen başlaycağım bu ara taşınma telaşım var malesef kociş dedi evi taşımadan diğerlerini almamçünkü başladımmı kendime dur diyemiyorum
kolay gelsin canım :1hug:
zaten kitaplar dayanmıyoki 1 . yi en fazla 2 3 günde bitirirsin çok sürükleyici yerimseniben
evet arkadaşım dedi inanılmaz sürükleyiciymiş
Bir evli daha geldimafoldumben
Seriyi bitirince bana haber ver, bu mesajımı sana yeniden göstereceğim.
Neden böyle yaptığımı anlayacaksınkaydirigubbakcemile3
bana bak adamı bosamayasın.Edward diye birsey yok.olmadı olmayacak,unutun yani :a015: :a015: :a015:Bir evli daha geldimafoldumben
Seriyi bitirince bana haber ver, bu mesajımı sana yeniden göstereceğim.
Neden böyle yaptığımı anlayacaksınkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?