yaaa çatlarım ben meraktan :umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
işte ne güzel biz etkisiz elemanlarız edward sizin :roflol::roflol::roflol::roflol:
bana bak adamı bosamayasın.Edward diye birsey yok.olmadı olmayacak,unutun yani :a015: :a015: :a015:
hanımlar yaa ben bu alacakaranlık serisini bitirdiğimden beri başka kitap okuyamaz oldumkafamçokkarıştı büyük bir istekle başladım şevkle okudum bir buçuk haftada bitti bitincede resmen boşluğa düştüm .. bugün göçebeyi aldım bakalım stepheine hanım yazdığı için belki bunu okuyabilirim aynı şevkle okuycağımı sanmam ama.. sizden okuyanlar vardır nasıl bilirsiniz bu göçebeyi? sıkıcımıdır yoksa sürükleyici mi ? sırnaşık şey
hanımlar yaa ben bu alacakaranlık serisini bitirdiğimden beri başka kitap okuyamaz oldumkafamçokkarıştı büyük bir istekle başladım şevkle okudum bir buçuk haftada bitti bitincede resmen boşluğa düştüm .. bugün göçebeyi aldım bakalım stepheine hanım yazdığı için belki bunu okuyabilirim aynı şevkle okuycağımı sanmam ama.. sizden okuyanlar vardır nasıl bilirsiniz bu göçebeyi? sıkıcımıdır yoksa sürükleyici mi ? sırnaşık şey
Etkisiz eleman mı:1shok:
Dediğim gibi kitaplardan sonra görüşelimkaydirigubbakcemile3
Asıl evliler mahvetti bizi:umursamaz:.
Kocam bi yana Edward bi yana diye diye:umursamaz:
Yok dimi:çok üzgünüm:
Olmayacak dimi:çok üzgünüm:
(Harry Potter nasıldı daliahım güzel miydi? Ablamı ikna edebilirsem bugün gitmek istiyorum)
Evet o boşluk giderek çaresiz bir hal alıyor maalesef:çok üzgünüm:
Ve hiç bir kitap hiç bir film vede hiç birşey yerine konmuyor.
Neden böyle hala anlamış değilim.
Göçebeyi ben okudum canım.
Bende aynı düşünceyle okudum ama öyle çıkmadı.
300. sayfaya gelene kadar pek bişe yok.
Ama ondan sonra baya ilginçleşiyor ve heyecanlanıyor. Yani özet olarak güzel kitap.
Ama kendi başına.
Alacakaranık serisiyle sakın bir tutma o zaman tabiki hayal kırıklığı olur:çok üzgünüm:
waowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
Edwardmafoldumbenmafoldumben
Yeni Aymafoldumbenmafoldumben
Daliahım yarın comic con'da video yayınlanacak dimimafoldumben
Yaa Edward bu filmde hiç alacakaranlıktaki gibi değil
Çok olgun ve çok üzgün yani, çok acı çekiyor,
Takım elbiseli, üzgün saçları havalı değilmafoldumben
Yönetmenin dediği doğru çıkacak galiba "Rüya gibi romantik adam gidiyor" demiştiyamafoldumben
Edward'ın korkunç yönünü göreceğiz galiba gerçekten..
Ama çok harika, başka birşeye bakamıyorum Edward'dan başkamafoldumben
Yaa Edward bu filmde hiç alacakaranlıktaki gibi değil
Çok olgun ve çok üzgün yani, çok acı çekiyor,
Takım elbiseli, üzgün saçları havalı değilmafoldumben
Yönetmenin dediği doğru çıkacak galiba "Rüya gibi romantik adam gidiyor" demiştiyamafoldumben
Edward'ın korkunç yönünü göreceğiz galiba gerçekten..
Ama çok harika, başka birşeye bakamıyorum Edward'dan başkamafoldumben
valla canım ben tam bir Harry Potter fanıyım.Sinemadan yerinizi ayırttık diye arıyorlar..o kadar saplantılıyım yani bu konuda sen dusun :gitme: :gitme: :gitme:
Bu yuzden bana Harry Potter guzel mi diye sormak bir anneye "cocugun guzel mi" diye sormakla eş deger kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
abarrttımmm dimi ama oyleeeee :çok üzgünüm: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
selam kızlar
cidden mendil gerekliymiş yeni ayı okurken
1.5 günde 440 sayfayı nasıl okuduğumu bilemedim
yanlız kafama birşey takıldı
normalde jacop ve bella öpüşmüyormuydu ben öyle duymuştum
ama kitapda anlatılan daha farklı:sm_confused:
tutulmada öpüşüyorlar hem de nasıl mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ciddi olamazsın kitaba daha başlamadım ama şimdiden delirdim
edwarda yapılır mı bu ya yapılır mı:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?