Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

hanımlar yaa ben bu alacakaranlık serisini bitirdiğimden beri başka kitap okuyamaz oldumkafamçokkarıştı büyük bir istekle başladım şevkle okudum bir buçuk haftada bitti bitincede resmen boşluğa düştüm .. bugün göçebeyi aldım bakalım stepheine hanım yazdığı için belki bunu okuyabilirim aynı şevkle okuycağımı sanmam ama.. sizden okuyanlar vardır nasıl bilirsiniz bu göçebeyi? sıkıcımıdır yoksa sürükleyici mi ? sırnaşık şey

yaaa çatlarım ben meraktan :umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

işte ne güzel biz etkisiz elemanlarız edward sizin :roflol::roflol::roflol::roflol:

Etkisiz eleman mı:1shok:
Dediğim gibi kitaplardan sonra görüşelimkaydirigubbakcemile3
Asıl evliler mahvetti bizi:umursamaz:.
Kocam bi yana Edward bi yana diye diye:umursamaz:

bana bak adamı bosamayasın.Edward diye birsey yok.olmadı olmayacak,unutun yani :a015: :a015: :a015:

Yok dimi:çok üzgünüm:
Olmayacak dimi:çok üzgünüm:

(Harry Potter nasıldı daliahım güzel miydi? Ablamı ikna edebilirsem bugün gitmek istiyorum)

Evet o boşluk giderek çaresiz bir hal alıyor maalesef:çok üzgünüm:

Ve hiç bir kitap hiç bir film vede hiç birşey yerine konmuyor.
Neden böyle hala anlamış değilim.

Göçebeyi ben okudum canım.
Bende aynı düşünceyle okudum ama öyle çıkmadı.
300. sayfaya gelene kadar pek bişe yok.
Ama ondan sonra baya ilginçleşiyor ve heyecanlanıyor. Yani özet olarak güzel kitap.
Ama kendi başına.
Alacakaranık serisiyle sakın bir tutma o zaman tabiki hayal kırıklığı olur:çok üzgünüm:

aynen bende 2 gecede okudum ikinci kitabı ve
dedimki sonraki kitapları yavaş okucam ama ne mümkünn
şimd,i bende başka kitaba başlayamıyorum
bayabi etkisinde kalıyo insan
hatta yeniden başlıcam okumaya ama az zaman geçsinn

valla canım ben tam bir Harry Potter fanıyım.Sinemadan yerinizi ayırttık diye arıyorlar..o kadar saplantılıyım yani bu konuda sen dusun :gitme: :gitme: :gitme:

Bu yuzden bana Harry Potter guzel mi diye sormak bir anneye "cocugun guzel mi" diye sormakla eş deger kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
abarrttımmm dimi ama oyleeeee :çok üzgünüm: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

ay nasıl bir insandır bu yazar yaa kitabı okuyan herkes aynı piskolojide:bbo: bende tekrar mı okusam diyorum valla kitaplar elimde olsa okurdum kesin ama benim bu kadar etkilendiğimi gören arkadaşlar alıverdiler elimden kitaplarımı :gitme:
nehir 21 seninde dediğin gibi hiçbir kitap film yerini alamıycak galiba CADIARZU alamaz yanii :lepi:

waowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

waowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

Edwardmafoldumbenmafoldumben
Yeni Aymafoldumbenmafoldumben

Daliahım yarın comic con'da video yayınlanacak dimimafoldumben

Son düzenleme:
Yaa Edward bu filmde hiç alacakaranlıktaki gibi değil
Çok olgun ve çok üzgün yani, çok acı çekiyor,
Takım elbiseli, üzgün saçları havalı değilmafoldumben

Yönetmenin dediği doğru çıkacak galiba "Rüya gibi romantik adam gidiyor" demiştiyamafoldumben
Edward'ın korkunç yönünü göreceğiz galiba gerçekten..
Ama çok harika, başka birşeye bakamıyorum Edward'dan başkamafoldumben

Edwardmafoldumbenmafoldumben
Yeni Aymafoldumbenmafoldumben

Daliahım yarın comic con'da video yayınlanacak dimimafoldumben

canım bir paneli olacakmıs,oyuncular falan gelecekmiş.ben olacak diye bılıyorum

evet karanlık yonunu kesfedecegiz demişti..bence bu super cunku romana saadık kalınıyorr

çok ağlayacağız nehirim yeni ayda çok, edwardın acı çekmesine dayanamayız biz mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

daliah muhteşemsin canım Şeniz

bende harry poterın bu filmini çok beğendim ama çıkanların çoğu aradıklarını bulmadıklarını fln söylüyolardı. herkes çok şey bekliyo zaten harry poter yapılanların en iyisi denilebilicek filmlerden biri bence yerimseniben

selam kızlar
cidden mendil gerekliymiş yeni ayı okurken
1.5 günde 440 sayfayı nasıl okuduğumu bilemedim
yanlız kafama birşey takıldı
normalde jacop ve bella öpüşmüyormuydu ben öyle duymuştum
ama kitapda anlatılan daha farklı:sm_confused:

tutulmada öpüşüyorlar hem de nasıl mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…