Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

dıptısım, nehirim ve de ezbuzum edward da rob da benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan siz daliahımla köpeciği paylaşın artık delikafadulden

yok ayol napayım ben onu:dilcikar:
edward olsun yiyim onu bencokacimcoook

canım netten sipariş ver
ben bir sitede buldum 4lü set olaraktı
istersen özelden yazarım sana

dıptısım, nehirim ve de ezbuzum edward da rob da benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan siz daliahımla köpeciği paylaşın artık delikafadulden

kötükedihüso kötükedihüso

klava: klava: klava: klava: klava:
şiddete basvurtmayın beni klava: klava:

tuce saçını başını yolarım senin:roflol:
ya bu konuyu geyiğe neden koymadılar kızlar?
kazen görürse oyar bizidelikafadulden

Azracım filmin yarısını izledim dün gece kk dan.Çok takıldı ilk bölüm.Bölük pörçük oldu.

o k dar uzun sürdüki yarısından sonra uyudum.Başka sitelerdende izleyemedim.kalan yarısını da bugün izleyeyim bari

ama köpecik sana tek başına kalırsa biz nasıl paylaşıcaz edfırtımı mafoldumbenmafoldumben

ya ama onun her halukarda tek kişiye kalmayacagi kesinnn :teselli:
bırakda taylor bana kalsın bari ben mutlu olayım :çok üzgünüm:

ay kızlar bende bayıldım bayılacagım.hepinizi operim iyi gecelerrrrrrrrrr,iyiki varsınız yoksa kimlerle boyle paylasırdım duygularımı kaydirigubbakcemile5

ay kızlar bende bayıldım bayılacagım.hepinizi operim iyi gecelerrrrrrrrrr,iyiki varsınız yoksa kimlerle boyle paylasırdım duygularımı kaydirigubbakcemile5

ii geceler datlumŞeniz ruyanda köpeciği gör:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…