bu sabah kitabı (tutulma) elime aldığımda saat 07:00
kitabı bıraktığımda 13:30 :1ninca:
Aaaa çok merak ettim vallaha. şu kitap ın adıyla yazarını biri bana yazsa olmaz mı şimdi tüm sayfaları okuda gör demeyin bana lütfen :)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 beğendin değil mi opuyorumnanaktanbu sabah kitabı (tutulma) elime aldığımda saat 07:00
kitabı bıraktığımda 13:30 :1ninca:
evet şafak vaktinde olaylar iyice sürükleyici bir hale geliyor a.salkisalkisalkis
Bitti mi pekikaydirigubbakcemile3
Bakalım Şafak Vaktinde ne olacaksırnaşık şey
bu sayfaları n bu sayılara ulaşmasında emeği olan biri olarak ben de dönüp okuyamam valla canım geçmişi, çok haklısın :1hug: filmi izleyince bir edward fanı daha gelecek aramıza sanki kaydirigubbakcemile3a.s.Aaaa çok merak ettim vallaha. şu kitap ın adıyla yazarını biri bana yazsa olmaz mı şimdi tüm sayfaları okuda gör demeyin bana lütfen :)))
Tebi efem ne demek..
Yazar - Stephenie Meyer (stephenie ablamızın önünde saygıyla eğiliyorumkaydirigubbakcemile3)
İlk kitap - Alacakaranlık (Twilight)
İkinci kitap - Yeni Ay (New Moon)
Üçüncü kitap - Tutulma (Eclipse)
Dördüncü kitap - Şafak Vakti (Breaking Dawn)
İlk kitabın filmi Alacakaranlık - Twilight Şu an DVD'si var. İnternettende seyredebilirsin.
İkinci kitabın filmi Yeni Ay..Çekimleri bitti 20 kasım 2009'da vizyonda:lepi:
3 ve 4 'te çekilecek..
Birde beşinci kitap var henüz tamamlanmadı. Serinin devamı değil.
İlk kitabın Edward tarafından anlatımı..
Zaten sen ilkini oku gerekli bilgileri veririz biz sana..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 beğendin değil mi opuyorumnanaktan
evet şafak vaktinde olaylar iyice sürükleyici bir hale geliyor a.salkisalkisalkis
teşekkür ederim nehir gerekli açıklamar için . hemen ilk kitaptan başlayayım bakalım ne memen bişeymiş bu edward deli etti beni .:)))
Bitti mi pekikaydirigubbakcemile3
Bakalım Şafak Vaktinde ne olacaksırnaşık şey
Gençler size bu iyiliği de kimse yapmaz, daliahım özellikle senin için sölüorum:
izmir bostanlı barınak cafede bildiğin jacob var. garson olarak çalışıo kendisi. sordum hiç benzeten oldu mu diye, jacobvari sırıtarak piç piç evet dedi. izmirde oturan ya da yolu düşücek olan mutlaka baksın.
edward filmdeki gibi kalsa ya oyle cok tatlı
Gençler size bu iyiliği de kimse yapmaz, daliahım özellikle senin için sölüorum:
izmir bostanlı barınak cafede bildiğin jacob var. garson olarak çalışıo kendisi. sordum hiç benzeten oldu mu diye, jacobvari sırıtarak piç piç evet dedi. izmirde oturan ya da yolu düşücek olan mutlaka baksın.
birtanem paylasımlar sizinle paylasılınca cıglık cıglıga yırtınınca guzel,gerisi bahaneeedaliah ım cok saol cnm paylaşımların için opuyorumnanaktan
öggg hiç hoşlanmamm ölee tiplerdenn sakii kahraman havalarına girerlerr :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?