Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Ohh sende seyrettin burçakçım..
Yatabilerem artıkzemuszemushuzur içindeekaydirigubbakcemile3
Good night cullensopuyorumnanaktan

Ohh bee yatabilirim artıkkaydirigubbakcemile3
İkisinide seyrettin dimi tuçem?
Nasıl beğendin mi:kedi:

nehirim beğendim tabiki, ama senin anlatışın görüntüden daha netti opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

Hımm bende hiç çıkmadı buCADIARZU
Neyseki verdiğin linkten seyretmiş tuçem, burçakta seyreder inşallah..
Teşekkürler dıptısa.s.

aynı uyarı bende de çıkıyor Çok üzgünüm çoook

dıptısım çok ama çok teşekkürler bu arada, nehir iyi geceler, bol edwardlı rüyalar sana opuyorumnanaktan

rica ederim tuçem opuyorumnanaktan
bu arada şafak vaktine başladım:asigim:
öldüm öldüm ama jacop kısmını hiç sevmedim neden jacop anlatıyor:mymeka:
bella anlatıyordu şimdi alışamadım ve sevmedimşakkıdı
bütün kitabı onun düşüncelerimi bitirecek:gitme:

yaa gercekten jacoblı kısımları ben de hiç sevmiom ama tam da güsel ve önemli yerler...newmoon da o yüzden bana sıkıcı gelio hep atlıyorum...

evet malesef o kısımları ben de hiç sevemedim, değişecek ama canım, tekrar bella anlatacak alkisalkisalkis

yaa gercekten jacoblı kısımları ben de hiç sevmiom ama tam da güsel ve önemli yerler...newmoon da o yüzden bana sıkıcı gelio hep atlıyorum...

aynen sadece edwardı düşlediği yerler hoşuma gitmiştişakkıdı

evet malesef o kısımları ben de hiç sevemedim, değişecek ama canım, tekrar bella anlatacak alkisalkisalkis
hah işde buna sevindim çünkü cidden sıkılmaya başlamıştım:umursamaz:

ışte Volturi Vampirleri
"Twilight" serisinin yeni filmi "New Moon"da yer alan Volturi Klanına ait ilk fotoğraf yayınlandı.
ışte Volturi Vampirleri

"Twilight" serisinin yeni filmi "New Moon"da yer alan Volturi Klanına ait ilk fotoğraf yayınlandı.Volturi ekibinden birkaç vampirin bulunduğu ilk poster Aro (Michael Sheen), Marcus (Christopher Heyerdahl), Caius (Jamie Campbell Bower), Jane (Dakota Fanning) ve Alec (Cameron Bright) karakterlerinden oluşuyor."The Twilight Saga: New Moon", Amerika'da 20 Kasım'da gösterime girecek.

msn haberde yayınlanmış bugün arkadaşlar
İşte Volturi Vampirleri - MSN AkTTif - Sinema

kizlar ben yeni katildim ya araniza daha önce neler paylasildi bilmiyorum
almanyada new moon 07.01.2010 da vizyona giriyormus bilginize

buda trailer
[dailymotion]x9gcws_new-moon-fragman-turkce-altyazyly_shortfilms[/dailymotion]

ya evet ne kadar sanssızsınız siz yahı..direk 7 January 2010..yaklasık 17 gun sonra...vay bee

günaydın cullen ailema.s.
ve jacobcular
:jeyyar:

canım gunaydın

yonetmeniz film icin onu eski romanslar tadında bir film gibi cektim demiş..yakısırrrrrrrrrrrrr

Chris Weitz’s Take on New Moon: “Like an Old Romance”

oley hersey istedigim gibi gıdıyor bu filmdeeeeeeeee

Günaydıın cullens..
Edward kovaladı beni rüyamda merak etmeyinopuyorumnanaktan

Daliahım süper haber bu bencede herşey istediğimiz gibi gelişiyor..

Şafak Vakti'nde jacob ın anlattığı yerler artık güzel geliyor bana..
Bella anlatamazdı, anlatsaydı sürekli bebeğime zarar vercekler şöyle böyle olacaktı..
Ve kurtlardan haber alamayacaktık..çünkü bella yerinden kalkamıyor..
Edwardda anlatamazdı feci halde depresif olduğu için sürekli kendini suçlayacaktı falan..

Jacob çok eğlenceli bir şekilde anlatıyor ve benim için en önemlisi edwardın ne kadar acı çektiğini ve bellayla edwardın birbirine karşı duygularını görüyor..

evet bencede jacob dogru secım.edward vicdan azabından kıvranıyor olacaktı eger anlatsaydı belladan acısından bahsederdi ancak..jacob en azından objektife en yakın olanı nehircim.gunaydın buarada :)

evet bencede jacob dogru secım.edward vicdan azabından kıvranıyor olacaktı eger anlatsaydı belladan acısından bahsederdi ancak..jacob en azından objektife en yakın olanı nehircim.gunaydın buarada :)

a.sa.sjacob doğru seçima.s
Zaten devamını bella anlatacak korkmayınkaydirigubbakcemile3

Daliahımopuyorumnanaktan
Dün eklediğin resme evden baktım akşam.
İşyerinden baktığımda yorum yapsaydım eğer diyecektimki, aynı rengin hafiften kızıla çalan tonlarınıda atıyorlar araya o çok güzel oluyor diyecektim ama monitöre güvenmediğim için demedim (kaydirigubbakcemile3)

İyikide dememişim gene i-rezil olacaktım:roflol:

Çünkü evden baktım ve tam olarak anlatmak istediğim renk olduğunu gördümzemuszemus
Bence çok güzel..Sanada çok yakışıra.s

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
deli kızzzz kaydirigubbakcemile3
sagol tatlımmm zaten kafaya koydum herseye ragmen ıstıyorum illa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…