ya evet ne kadar sanssızsınız siz yahı..direk 7 January 2010..yaklasık 17 gun sonra...vay bee
slm cullenslar..bugün nasılız bakalımopuyorumnanaktan
heyy cullenlarrr napıyosunuzzzz
İyiyiz burçak sen nasılsın..
Gece çok geç yattım bide üstüne uyuyamadım yawkaydirigubbakcemile3
Neyse seyrettinizya sonunda:kedi:
canım burcakcımmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın bırtanem
günaydin kizlar
özür dilerim bi kabalik yapmak istemedim.
ben simdiye kadar neler paylasildigini bilmedigim icin öylesine ekledim...
haddimi astiysam eger kusura bakmayin.
17 gün sonra derken?
türkiyede kasimda basliyorsa burda ocakta basliyorsa arada iki ay gibi bi zaman var canim, 17 gün sonra derken neyi kastettin?
Off dünkü daliahın koyduğu posterlerin büyüğümafoldumben
Resmi aldığım yerde diyorki biri; bne o öyle bella çamaşır yıkamışta yorulmuş gibi:roflol:
günaydin kizlar
özür dilerim bi kabalik yapmak istemedim.
ben simdiye kadar neler paylasildigini bilmedigim icin öylesine ekledim...
haddimi astiysam eger kusura bakmayin.
Chris Weitz'in HitFix'e verdiği röportajdan birkaç not;
-Seri kadınlar sayesinde daha popüler oldu tarzı bir soruya cevabı;
"Ben bu filmi sadece onu görmekle ilgileniyor olan kızlar ve bayanlar için yapmadım. Çok farklı türde izleyici var, daha yaşlı izleyicileri de kapsayan."
-"Özel efektler filmin sadece bir parçası. Gerçekten önemli olan hikayedir, özel etkileri ve hareketleri sadece hikayeye yerleştirdik. Hiç kimse 'vay bu filmin özel efektleri harika' diye bir filmi izlemeye gitmez."
-Kurtlar Phil Tippet'in şirketi tarafından yapılmış. Fragmandaki kurt görünümü daha sonra 20-30 kez değiştirilmiş.
-Filmin tamamlanmasına ne kadar kaldığına dair;
*Henüz yaratılmamış olan kurtlar varmış. Bazıları oluşturulmuş, bazılarının üzerinde çalışılıyormuş.
*Edward'ın güneşte parlaması, Bella'nın Edward'ın sesini duyuşu ve halüsinasyon olarak görüşü için tamamlanmamış evreler varmış.
*Alexander Desplat film müzikleri üzerine yeni çalışmaya başlamış. Şu aralar müzik gruplarını toplamaya çalışıyorlarmış.
-Alexander Desplat, Carter Burwell'in müzik temasına uyacak şekilde müzikler yapacakmış. Weitz "İkisinin tarzları çok farklı ama, müziğin aşina olması için böyle olmalı" diyor.
-Weitz'in çektiği sahnelerin arasındaki favorisi Montepulciano'daki sahneler. Bella'nın, Edward'ı intihardan kurtardığı sahne.
-Filme başladığı zaman ilk yaptığı şey oyunculara metin ve karakterleri hakkındaki düşüncelerini sormak olmuş. "Bu onlar için oldukça farklı bir tecrübeydi, çünkü ben Catherine Hardwicke'den daha eski moda bir insanım...Onların karakterleriyle ilgili masaya getirdikleri herşeye ve benim getirdiklerime saygı duyma konusunda bir denge gerekliydi."
-Fanların kitabın sonundaki teklif sahnesinin kesildiği ve değiştirildiği konusunda endişeli olduğu söylenmiş; Weitz ise o sahnenin filmde olduğunu fakat değiştirildiğini söylemiş. Fanların beklediği şekilde olmayacak fakat bu sahneyi kesinlikle filme koymalıyım diye düşünmüş. Çok özel olacağını da belirtmiş. "Hayal kırıklığına uğrayacaklarını düşünmüyorum." demiş.
-Volturiler fragmanlarda yer alabilir de almayabilir de, bilmiyorum demiş. Stephenie Meyer için kurtların çabucak dönüşmesi çok önemliymiş. Volturi de çok önemliymiş onun için. "Onlar, gerçekte var olan yaratıklardır, ve onlar çok özeldir, çok gösterişlidir, çok zariftir, çok tehlikelidir. " demiş Weitz, Volturi için. Kitaba oldukça sadık kalmışlar bu konuda.
-Fanların Weitz'in Breaking Dawn'ı yönetmesini istediklerini, yönetip yönetmeyeceğini sormuşlar. Weitz de daha New Moon'u görmeden bunu düşünmeleri çok garip demiş. "Ama muhtemelen Eclipse'i izlediklerinde bu kez de David Slade'in yönetmesini isteyeceklerdir."
-Filmin bitmiş halini stüdyoya 30 Ekim'de teslim edecekmiş. Çünkü film kopyaları basılmaya başlanacakmış o tarihten sonra.
nasıl yani değiştirilmiş?:1shok:
bencede cok daha guzel olmustur.degiştirme derken bence ozune zarar vermeden yer mekan seklen degıstırmıstır.cunku direk acıklama yaptı metin yazarına direktif verdigini ve birebir kitaptaki repliklerin konusmalarda gecmesini istedigini soyledi.
slm yerilerim nasılsınzzzz
demekki bunu sinemada izlceyince ne hallere düsiciksinizzz ben hiç ağlayamıomm yaa neyse buda bi karizma katıo bana lülülülülülü bu filme birlikte gidicez dimiii öle konusmustuk en sonnn kaydirigubbakcemile
yevrim sen ing yi bayağı sökmüssün alkisalkisalkis
delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?