Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Merhabalar Cullens Kızları ve Daliah Black

replikler güzellll

Emmett Şafak Vakti'nde ayrı bi parlicak diyalogları harika çünkü kaydirigubbakcemile3

selammmmmmm tatlımmmmmmm
kesinlikleeee onuda cıplak gormek ıstıorum bennnnnnnnnnn

günaydın cullensssssssssss and wolves

gunaydınnn canımm

gördüm şimcik daliahııım
:sm_cool:

kesinlikle sahaneeee

Arkadaşlar. Ben de sizin gibi alacakaranlık tutkunuyum.o yüzden sadece robert pattinson (edward cullen) üzerine bir fotoğraf albümü hazırladım. bakmanızı ve yorum yapmanızı diliyorum. teşekkürler. hoşçakalın.

waowwww yeni victoramız iş basındaaa !!!

:Aaaa şok olan bayılıp ayıulan üye simili: :1shok::1shok:
Yani kesin değişmiş vede çekimlere bile başlayacaklar heee:1shok:
Vay anasını:1shok:
Yaa daha tam fragman görmeden yeni ay'dan tutulmaya başalayıp çatlatacaklar insanı puuffffmafoldumben

Çok şükür bende olmayanı yokmuş:roflol::roflol:

Ben tabiki Chris Weitz diyorum..
Edward hariç (onun iki halide mükemmel..ikinci filmde daha olgun olması gerekiyordu , konu ititbariyle çok acı çekecek çünkü..)
Diğer karakterilerin görünümü bu filmde çok daha güzel ve etkileyici..

Özellikle Jasper bi harika olmuş..Çok dehşet veren bir yüzü var..ki öyle olması gerekiyordu..

Evet harika pozlar gerçektenopuyorumnanaktan
Yaw siz düşünmeyebilirsiniz ama sigara içmeyi seksi bulanlar olabilir aramızda:1ninca:

Hayırlı olsun kızarmışsın:kedi:

sigarayla iyi bişeyi aynı yerde düşünemiyorum ama napim :kedi:kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Rosalie ilkinde daha güzelmiş ama Emmett da bi fark göremedim bildiğimiz pat küt emmett işte kaydirigubbakcemile3

Bellayı güzelleştirdiler ya çok gıcığım kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…