Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

bu cocugun gomelk dugmeleme sorunu ta 2001 dede varmıs ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tünaydın cullen ve black ailesi =))))
ben gece gezen gündüz uyuyan şahıs geç kalkıp yine kaçırmışım olayları.

Son düzenleme:
kızlar beraking dawn UC FıLM halinde cekilebilirmiş!!! yanlış duymadınızzzzz summit in boyle bir hakkı varmıs ve stephenie de evet uygundur demiş ! henuz legal degil ama uc film halinde cekilme olayı almış basını gıdıyormus!!!

ya iyi miiiiiii kotu muuuuu hic bilemedimmmm

merhaba canım hoşgeldin.biz yine hep oldugu gibi fanatik deli dolu takılıyoruz :)

hoşbuldum canımm ..fanatikk cullencilerr sizii

azarcım aman yaz günü eve pek giremiyoruzkii hep balkonumuzda bahçede felanızzz ondan giremiyorum pekkk:roflol::roflol:
bu arada ikiknizi öpüyuorummopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

baklava haaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: başka bişi bulamadınmıı ben şahsen patates kızartması ketcep+ mayonez 3 lüsünü yiyemeyecem diyee aglardımmm zemuszemus zemuszemus zemuszemus:roflol:

baklava haaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: başka bişi bulamadınmıı ben şahsen patates kızartması ketcep+ mayonez 3 lüsünü yiyemeyecem diyee aglardımmm zemuszemus zemuszemus zemuszemus:roflol:

ay işte herkes baska turlu laelaelaelaelae bende bir başka tur deliyim sanırım canım benim kaydirigubbakcemile5

Ayyy ben sevindim galiba yaaa..
Bilmiyorum ama heyecanlandım şimdi

Çok konu var bir filme sığdırmaları, özellikle 2 saatlik bir filme sığdırmaları çok zor zaten, çok uyduruk olur gibi geliyor bana.
Yeni ay ve tutulmadan bahsettiğimiz için hep şafak vakti nasıl olur pek konuşmadık.

Yani nişanlılık, düğün, balayı, hamilelik, doğum, vampirlik, volturiler ooofff offf tek film nasıl olurki:sinifsinif:

Hehe gerçek olursa yıllar boyunca delilik sınırında gezeceğiz demektir.
Yıllarca Edward düşünemiyorum artıksırnaşık şey
Tabi doğal olarak evlenememde:roflol:

Bende iyi mi kötü bilmiyorum ama 2 saatlik bir filme sığmaz kesinlikle, gerçi 3 filmde çok gibi...

Ama genede çook heyecanlandımdelikafadulden

iyi akşamlarr kızlarrr nassınızz bakalım nehir,tuçe,baileys,azra sıla,daliah,
:)))

Hoşgeldin canımmmmŞeniz

3 de fazla be nehiriim
2 olsa bnce daha iyi
ufff bnm en çok merak ettiğim film bu olcak
birde 3 e bölecekleer
bekle babam bekleee

3 de fazla be nehiriim
2 olsa bnce daha iyi
ufff bnm en çok merak ettiğim film bu olcak
birde 3 e bölecekleer
bekle babam bekleee

3 çok ama 1 de az (2 saatlik bir film yaparlarsa..)

Şöyle bir yorumda bulunabilirim:

Eğer 3'e bölerlerse ilk bölüm bir film olarak çok vasat olur..
Bildiğin düğün balayı falan filan..

İkinci bölüm hamilelik ve doğum olur..

Üçüncü bölümde vampirlik başlangıcı ve volturiler olur..

Yok böyle olmaz gibi ..

Ama en azından 2 saatlik bir filminde az olacağını biliyorum..

En azından bir film olsun ama 3 yada 4 saatlik bir film olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…