ama o zaman romana sadık olmaz..yenidoganların gozleri kırmızı sadeceedward yine yakışıklı ama lensi harbi kötü keşke kırmızı lens kullansalar.
bu cocugun gomelk dugmeleme sorunu ta 2001 dede varmıs ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu cocugun gomelk dugmeleme sorunu ta 2001 dede varmıs ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kim diyodu ya 'çarpık serserim' diye kaydirigubbakcemile3 doğru teşhis :roflol:
iyi akşamlarr kızlarrr nassınızz bakalım nehir,tuçe,baileys,azra sıla,daliah,
:)))
merhaba canım hoşgeldin.biz yine hep oldugu gibi fanatik deli dolu takılıyoruz :)
hay anasını satayım yahu adama basından beri bir ben prim veriyorum goklere cıkatıp,tek basıma mucadele ediyorum,bir ruyamda bile goremıyorum ıyımı :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bende ruyamda vampir oluyordum,bir daha baklava yiyemeyecgim icin aglıyordum..bende bir salagım ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
baklava haaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: başka bişi bulamadınmıı ben şahsen patates kızartması ketcep+ mayonez 3 lüsünü yiyemeyecem diyee aglardımmm zemuszemus zemuszemus zemuszemus:roflol:
kızlar beraking dawn UC FİLM halinde cekilebilirmiş!!! yanlış duymadınızzzzz summit in boyle bir hakkı varmıs ve stephenie de evet uygundur demiş ! henuz legal degil ama uc film halinde cekilme olayı almış basını gıdıyormus!!!
ya iyi miiiiiii kotu muuuuu hic bilemedimmmm
3 de fazla be nehiriim
2 olsa bnce daha iyi
ufff bnm en çok merak ettiğim film bu olcak
birde 3 e bölecekleer
bekle babam bekleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?