Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

valla su saatten sonra objektif davranmak zor olur..fakat sunu cok net soyleyebilirimki Rosalie icin sokaktan gecen herhangi guzel bir "sarısın" bile oynatılabılırdı...Nikki gayet cirkin bir "esmer"

tünaydın cullen ve black ailesi...
daliah fotoğraflar çok güzel teşekkürler :)
bella ve victoria çok güzel çıkmışlar,victoria çok güzel bir kadın ya.edward zaten mükemmel :))
lensleri herzamanki gibi beğenmedim
bence asıl oyuncular gayet iyi birtek rosalie değişse o koyduğun fotodaki kadın olsa iyi olurdu.kadını filmde yüzünden bacağına kadar beyaz yapmak için uğraşmazlar hiç olmazsa
bellanın yanında bir foto göremedim onun yerine kimse düşünülmemiş galiba :))) birde jacob..
her jacob adını duyduğumda canım kahve çekiyor.

valla su saatten sonra objektif davranmak zor olur..fakat sunu cok net soyleyebilirimki Rosalie icin sokaktan gecen herhangi guzel bir "sarısın" bile oynatılabılırdı...Nikki gayet cirkin bir "esmer"

Bence çirkin değil sempatik
Sadece kitapta eşsiz bir güzelliğe sahip diye anlatıldığı için çirkin geliyor bize
Rosaile karakterini kim oynasa beğenmiyecektik zaten
Hiç kimsede mükemmel eşsiz bir güzelliğe sahip değildir
Kitap hayal dünyamız..

ama oyuncu olarak nikki'den daha güzel bir oyuncu bulabilirlerdi hiç olmazsa.nikkiyi bile filmde çok güzelleştirebildilerse başka bir daha güzel oyuncuyu eşsiz bir güzel yapabilirlerdi :)

Ben hepsini beğeniyorum

Ayrıca yıllarca Smalville'de başrolde oynayan adam emmettin rolünde olur muymuş yaa..
Emmett yan rol neticede..
Yok ben bu kadroyu beğeniyorum..

Bence çirkin değil sempatik

Bencede kim oynarsa oynası yeterli bulmayacaktık..
Çünkü kitapta anlatılan insan üstü bir güzellik..
Öyle bir güzellik bulmak çok zor..
Bulsalardıda biz genede beğenmezdik:bbo:

Neticede Edward'da olağanüstü Adonis heykeli gibi melek gibi tasvir ediliyor ama değil.
Hee bize olağanüstü geliyor o ayrı bir konu..

Alacakaranlık'ın yönetmeni, yapımcılara robert pattinson'ı oynatmak istiyorum edward rolünde dediği zaman; bu adamı güzelleştirebilir misin demişler..
Hee güzelleştirdi ayrı ama kitaptaki tasvir genede değil..

canım rica ederim.benim aklıam cıkolatalı pasta gelıyor acıkcası.tam afrodizyak etkisi yani :asigim:

ya ama uygun degil bence role.. yerine bu kadın dusunulmus zaten zamanında..

birde kadın esmer yani..sarısınlarda kıtlıkmı varda esmeri sarısın yapıyorlar.. laelaelaelaelae

ama oyuncu olarak nikki'den daha güzel bir oyuncu bulabilirlerdi hiç olmazsa.nikkiyi bile filmde çok güzelleştirebildilerse başka bir daha güzel oyuncuyu eşsiz bir güzel yapabilirlerdi :)

kesınlıkle katılıyorum :lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
yok nehircim bu hatun dişi ve vahşi duruyor.ben sevdim.en azından şişman degil.rosaliede vampire yakısmayan koca bir gobek ve popo var yani..gecen koydum resmini hatırlarsın..

bu hatunda fizikte var

yok nehircim bu hatun dişi ve vahşi duruyor.ben sevdim.en azından şişman degil.rosaliede vampire yakısmayan koca bir gobek ve popo var yani..gecen koydum resmini hatırlarsın..
bu hatunda fizikte var

Bu az önceki kız mı??

Eğer oysa The O.C'de oynuyordua.s
İyi tamam haklısınız napalım:çok üzgünüm:

Evet o kız:smiley-cool:
Marissa'yla öpüşmüşlerdi dizide:bbo:
Aynı zamanda Seth'inde kız arkadaşıydıa.s

Doğru teşhis doğru tedavi sonucu hayallerin erkeği oluvermiş senin çarpık sirseri kaydirigubbakcemile3

ayh bunlar Twilight müzesi mi yapmışlar ya :sinifsinif: nalet olsun garibanlığımızaaaaaa :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…