valla su saatten sonra objektif davranmak zor olur..fakat sunu cok net soyleyebilirimki Rosalie icin sokaktan gecen herhangi guzel bir "sarısın" bile oynatılabılırdı...Nikki gayet cirkin bir "esmer"
Bence çirkin değil sempatik
Sadece kitapta eşsiz bir güzelliğe sahip diye anlatıldığı için çirkin geliyor bize
Rosaile karakterini kim oynasa beğenmiyecektik zaten
Hiç kimsede mükemmel eşsiz bir güzelliğe sahip değildir
Kitap hayal dünyamız..
tünaydın cullen ve black ailesi...
daliah fotoğraflar çok güzel teşekkürler :)
bella ve victoria çok güzel çıkmışlar,victoria çok güzel bir kadın ya.edward zaten mükemmel :))
lensleri herzamanki gibi beğenmedim
bence asıl oyuncular gayet iyi birtek rosalie değişse o koyduğun fotodaki kadın olsa iyi olurdu.kadını filmde yüzünden bacağına kadar beyaz yapmak için uğraşmazlar hiç olmazsa
bellanın yanında bir foto göremedim onun yerine kimse düşünülmemiş galiba :))) birde jacob..
her jacob adını duyduğumda canım kahve çekiyor.
Bence çirkin değil sempatik
Sadece kitapta eşsiz bir güzelliğe sahip diye anlatıldığı için çirkin geliyor bize
Rosaile karakterini kim oynasa beğenmiyecektik zaten
Hiç kimsede mükemmel eşsiz bir güzelliğe sahip değildir
Kitap hayal dünyamız..
ama oyuncu olarak nikki'den daha güzel bir oyuncu bulabilirlerdi hiç olmazsa.nikkiyi bile filmde çok güzelleştirebildilerse başka bir daha güzel oyuncuyu eşsiz bir güzel yapabilirlerdi :)
yok nehircim bu hatun dişi ve vahşi duruyor.ben sevdim.en azından şişman degil.rosaliede vampire yakısmayan koca bir gobek ve popo var yani..gecen koydum resmini hatırlarsın..
bu hatunda fizikte var
Alacakaranlık'ın yönetmeni, yapımcılara robert pattinson'ı oynatmak istiyorum edward rolünde dediği zaman; bu adamı güzelleştirebilir misin demişler..
Hee güzelleştirdi ayrı ama kitaptaki tasvir genede değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?