Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Günaydınlar Cullens ve Black Çıtırları opuyorumnanaktan

daliah çok çalışkan gördüm seni kaydirigubbakcemile5 ama bu fanlar bizim elimize su dökemez KK Fan ötesi :umursamaz: kaydirigubbakcemile3

bizde aşk var icraat yok ama anacım :) aramızdan bir trailer yapan cıkmadı kaydirigubbakcemile3

cıx ben inatla o çikolatalardan-kartlardan-minik heykelciklerden istiyorum :umursamaz:

Film gösterime girince bize de düşer mi bişiler takvim fln hihoyyyt

valla ınsallah takvim gelır.yurtdısı fıyatı 17 dolar.shipping 33 dolar..yam rezalet ya...

ya ama uygun degil bence role.. yerine bu kadın dusunulmus zaten zamanında..

birde kadın esmer yani..sarısınlarda kıtlıkmı varda esmeri sarısın yapıyorlar.. laelaelaelaelae

Hatun hoş ama güzel değil
ağzı çok büyük , hem eşsiz bir güzelliğide yok
O.C de oynarakkende hiç beğenmemiştim..:umursamaz:

Sadece çözemediğim roselinenin neden zayıflamak için hiç çaba sarf etmediğiCADIARZU

kizlar günaydin....
ikinci kitap hala elime gecmedi :-((((((((((((
suanda teslim edilemiyormus :-((((((((((((((((((((
cok sabirsizlandim.... herseyi bosverdim kitabi bekliyorum.....
icimde bir umut her an telefon calicak kitabi alabilirsiniz denilcekmis gibi.....
offf offfff

ama kadın cok seksi ya yıkılıyor...fizik sahane ve cok havalı..ve vampire daha yakın tipi.rosalie bazri bizim gibi genis kalcalı Turk kızı ya.. kaydirigubbakcemile3

ama kadın cok seksi ya yıkılıyor...fizik sahane ve cok havalı..ve vampire daha yakın tipi.rosalie bazri bizim gibi genis kalcalı Turk kızı ya.. kaydirigubbakcemile3

Bende kalça yok göbek varya şekerim ben türk kızı değilmiyim şimdik :çok üzgünüm:

+

Jaboc 17 lik taş irkek yaa zemuszemus
Gülüşü hele , yakıp kavuruyor beni zemuszemus
Ahhh ahhh benzerini bulsamda sevgili yapsam kendime :roflol::roflol:

şu edwarde ve daliah için jaboc dan bi kaç tane klonlasak da bizlerin olsa ne ii olur yaa
walla kötü amacıım yok sarılacam yatacaz kalkacaz uyuyacazz:kedi:

hımm bak o ayrı bır mevzu oldu şimdi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şu edwarde ve daliah için jaboc dan bi kaç tane klonlasak da bizlerin olsa ne ii olur yaa
walla kötü amacıım yok sarılacam yatacaz kalkacaz uyuyacazz:kedi:

benim gayet kotu amacım var valla :icecream: :icecream: :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…