Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

bu filmin bu kadar çok hayranının olmasına şaşırıyorum valla..kaydirigubbakcemile2
filmi ve o oğlanı ben de beğenmiştim ama aşırı değil...yani sıradan bir vampir filmi değil evet ama film boyunca olup bitenler yine hep olağan şeyler..mirmirmirmir

biz filmin değil kitapların hayranıyız
ayrıca edward cullen ı fiziken değil karakter özelliklerinden dolayı beğeniyoruz
ayrıca seriyi okursanız eminim ki sizde hayranı olacaksınız
sadece filmle değerlendirmeyin tavsiye ederim okumanızı

merhaba arkadaşlar
bnde hayranıyıım ayrıca bnm ablam azra_sila sizde tanırsınız fanatik resmn
bugün facede new moon trailer3 die bişeye rastaldım bu nedir acaba bizde youtube açılmadığından izleyemedim
belli ki yeni birşey
biri açıklarsa seviniriim

yaaa kızlar ben edwardı beğeniyorum robert i deil :) filmde o beyaz teniyle o saçları ve gözleriyle daha yakışıklı ya.ayrıca 2.kitabını aldım dün ve 440 sayfa kitabı gece kaça kadar okudum da bitirdim :) baya bi süre edward yoktu ve kitaptan sıkıldım sonunda edward ortaya çıktı da kitap keyifli oldu.ah o bellayı öldüreceğimm jacob la çok samimiii yazık edwardıma benimm

ya bu cocuk manyak yaa!!!!
aynı pantalon biri 2005 e biri 2009 ait ! yuh diyorum ya..parcalayana kadar gıymıs..birde lekelere falan dikkat yani..pis pis pisss..

Ne yapsın çocuk porshe almak kolay mı? Bak kendine don almamış. Çamaşırını yıkamamış ki su, deterjan getmesin diye... Bu s...mıyordur da karnı acıksın delikafaduldendelikafadulden

canım bunda gercek trailerdan alıntılar bolca var.gecen cok gercekci yapmıslar diye koymustum bunu ben.yani yuzde 90 i daha onceki trailerdan alınma.o kayalıktan atlama sahnesini baska filmden alıp montajlamıslar..cok gercekci bir fanmade..fanlar calısıyor :)))))

slm kızlar beyimnen ansızın tatile gittik iste geldim burdayımmm

ohhh gez bakalım bızde bu sıcaklarda calısalım :gitme:

Kızlar gunaydın,topik cok ölü bu gunlerde.ozaman acılısı Rob ile yapalımda biraz kanlanıp canlanın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama ne hikmetse Black , Edwardcılara calısıyor

çalışıyor dğil canım tatildeydik :mymeka::mymeka::mymeka:

ne yaptınız bakim ben yokken :ecrin_bebek:edfırtıma sarkan oldumum kız daliah söyle sen nede olsa kurtucsun diğerleri söylemez:roflol::roflol::roflol:

anacım Edwardcılara calısıyorum demek istedim kaydirigubbakcemile3

valla biliyorsun Edward ortak paylaşım , kamu alanı gibi birsey oldu,yani o yuzden bence için acımasın diye hiç sorma.Vaziyet aynı kaydirigubbakcemile3

hadi be:sinifsinif: belki hevesleri giderdiye ummuştum

yok be anacım nerde baksana bir sene oldu ateş aynı kıvamda alev alev yanıyor .:)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…