Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ya bu cocuk manyak yaa!!!!
aynı pantalon biri 2005 e biri 2009 ait ! yuh diyorum ya..parcalayana kadar gıymıs..birde lekelere falan dikkat yani..pis pis pisss..

Ayy cidden bu ne pasaklı çıktı !!! annesi temizlenmeyi öğretmemiş mi buna lmaz: kendini de temizlemiyo ki adam pantişlerini temiz tutsun :umursamaz:

gunaydın canım,yoo bence buda iyi :) rengi sahane bence
yahu alicein degilmiydi porcshe

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınlarrrrr...
ya bu edfırt ne kadar killi yafff

ayy erkegin kösesini ne yapacaksın yahu,iyi boyle.sırtında olmasın kafi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Çamaşır suyuyla yıkamak lazım herüfü kaydirigubbakcemile3

hah bir o eksik,yarısı beyaz gezer.oda kesin moda akımı olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ağ yeri bile delik ya..wc ye giderken zorluk cekmez kaydirigubbakcemile3
Bi kadın eli değmesi şart.
Anam sette koktuğu doğrumu yaa :uhm:

ay evet cok cıktı o haberler birara..bence dogrudur :kedi:

Serseri işteee:kedi:

O araba kesin onun değildir. Böyle ince zevkleri olduğunu sanmıyorum, film icabı gibi geldi banakaydirigubbakcemile3

Evet tüysüz erkeği napam..
Veeee sırtında olmasın tabi, hee bide kazak giymiş gibi olmasın :roflol:

Şu sneak peek lerin orjinalleri çıkması dimi daliahım?

canım bence sneak peak beklerken biz yeni bir trailer cıkacak gibime gelıyor benim..
yok bence bu porsche kesin kiralık falandır,havalanında cıkısında ayarlanmıstır bence.cunku vancouvera gidiyorlar sıra sıra tutulma filmi icin.cekimler baslayacak :)))))

14 ağustos diyorlardı fragman için?

Ayy ne çok var diyorduk ama geldi sayılkır 14 ağustos.
Yeni mi çıkacak acaba?
Yoksa bunları nete verip aha size trailer mı diyecekler

Arba konusu mantıklı yess bencede öyledir ..
Bi adam kem bu kadar pasaklı olup hemde porche kullanamaz bence.sırnaşık şey.
Arabaya bak pantolona bak:roflol:

ay bellimi olur yahu,deli para kazanıyordur .zaten erkekleri araba konusunda anlamak imkansız.onunda olabilir.arabaya bizden daha cok anlam yukluyorlar. kaydirigubbakcemile3
sanmıyorum nehircim ya,bence ole bir adilk yapmazlar..yeni bir kac sahne ile gozumuzu gonlumuzu acarlar

Yok canım parasına lafım yok
Ama biraz çeki düzen verse ne iyi olur kendine, bu tiple porshe a önem verir mi onu bilemedim ben:sinifsinif:

Ben bilmiyorum doğrusu belkide çıkmayacak fragman..
Hem tam fragman içinde erken zaten.
Ayrıcada hepsini gördük, ama bir volturi göremedik..

TAmam bi resim geldi ama ben öyle değil canlı kanlı volturi istiyorum
Official sitesinde bile resimleri yok.

14 ağustosta yayınlansa bile gene volturi olmayacakmış gibime geliyor:sinifsinif:

bence kesin olur,saniyelik bir sahne bile olsa olur bence nehircim.yani agzımıza bal calarlar.
bence erken degil fragman icin.agustos sonu olsa eylul ekim 2 ay kalmıs oluyor cunku

Bakın size ne getirdim,aslında kendi resmimi ekleyecektim ama şimdilik oğlumun resmi ile idare ediverin kaydirigubbakcemile3

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü Bu dilde tüm Edward hayranlarına dermişimdelikafadulden

Oyy kurban olsun Edfırt hayranları berkeyeŞeniz
Yirim ben onu yirimmcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…