hiç unuttummu ki diye bi sooor aHHHahhhh
ya aslında dusundumde hıc normal degılız..yani su trailer bozması kotu kalıtedeki seyi seyrederken kalbım agzımın ucuna gelıyor sanki..ben sana dıyeyım cıddı sorunlarımız var.heyecan falan basıyor bana..
bizi sinema cıkısı filmin sonunda mutlaka ruh sinir hastalıklarını ziayrete goturuler..
ama ben jacobcuyum bak yıne unuttun ya :gitme:
ama ELBETTE sizlerle olmak ısterım o kogustaaaaaaaaa
YouTube - Trailer NEW MOON EXCLU FRANCAISE
adamın konuşmasından sonra trailerdan bazı bölümleri izliyoruz =)
ya aslında dusundumde hıc normal degılız..yani su trailer bozması kotu kalıtedeki seyi seyrederken kalbım agzımın ucuna gelıyor sanki..ben sana dıyeyım cıddı sorunlarımız var.heyecan falan basıyor bana..
bizi sinema cıkısı filmin sonunda mutlaka ruh sinir hastalıklarını ziayrete goturuler..
Yaa kullanıcı tarafından kaldırılmıştır diyor:çok üzgünüm:
Seyredemedim ben:çok üzgünüm:
Evet ama en azından yalnız olmadığımı biliyorumsırnaşık şey
Niye bu kadar heyecanlanıyorum hiç anlamıyorum.
Sonuç itibariyle bir film. Ama gel görkisırnaşık şey
Beraber çıkacağız zaten sinemadan daliahım. Hiç olmazsa berbaer olmuş oluruz gene:roflol:
Kızlar gif halinde bulabildim fragmandan parçaları.
Yaa tamamını seyretmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Çıldıracağım şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiii
fragmanlar için teşekkürler Nehircim
Bölede güsel kıs ne çıldıryon :))))
nehircim ben okudumda şimdi summit tarafından mahkeme kararı ile kaldırılmıs ve fransız firma suclanmıs,dava acılmıs.yasaklanmıs video cumaya kadar.izleyenler karlı cıktı bu işten....ay neyseki ben izledimde icimde kalmadı
canım dayan birtanem az kaldı...cumaya birsey kalmadı..hemde kalitesi daha duzgun olacak emın ol..kaydirigubbakcemile5
valla ben jacoba bittima cıkcası..yani boyle bir fizik olamaz..ama bu cocuk uzun sacla cok cırkin oluyor degilmi adaşım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?