Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

nehirim ya isler yogunlastı benim de bilg ım bozulunca tek bilg la bu kadar oluyo
yaa ben bu topiştee rep veremiomm mafoldumben
bi ezbuz a verebildim :umursamaz:

merhaba twilight ailesi ben serinin bütün kitaplarını okudum ve süper çokda sürükleyici new moon u sabırsızlıkla bekliyorum
new moon un yeni fragmanını izlemek isterseniz google (new moon 2 fransısca çekimi ) diye yazarsanız izleyebiliyorsunuz tabi daha fransızca olarak ama süper .

20 kasım yazıyor sıtesinde de,imdb dede ve sinemalardaki afişlerdede canım.panik yapma yani :))))

kızlar fragman dedikleri seyi gorum..maaaaaalesef o fransız versiyonun ingilizcesi..yani birsey kacırmadk..cok can sıkıcı !!!!

en son kare volturilerin mekanından..
edwardın acı cektigi kare cok cok kotu.içim acıdı resmen..

Son düzenleyen: Moderatör:

Daliahım şu ingilizcesinin linkini bana atar mısın yaa birde öyle seyredeyim.
Yaa peki görüntü orjinal değil mi?
Bu fragmanın öyle olması gerekmiyor mu?
Hala official sitesindede yoklmaz:
Bunlar acaba erken sızdırıldı diye kızdılarda yayınlamayı geciktirdiler mi noldu acaba?

Bu arada bende 26 kasım lafını duyunca baktım ama hayır Turkey 20 november opuyorumnanaktan

canım ya şimdi baktım ingilizce linki kaldırıldı diyor ,ay beynım döndü ya..ne halt ediyor bunlar

bence sızdı diye nete yine uzattılar ve kaldırdılar..ya ne geliyorsa basımıza bundan geliyor.midngiht sunda boyle gitti elden..

bence sızdı diye nete yine uzattılar ve kaldırdılar..ya ne geliyorsa basımıza bundan geliyor.midngiht sunda boyle gitti elden..

Ayyyyyymafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Bencedemafoldumben
Off ya, daha new moon da bu kadar olay oldu.
Bu filmden sonra The Twiligh Saga çook daha meşhur olacak. Tutulma ve Şafak Vaktinde neler olacak acabamafoldumben
Ben orjinal görüntü istiyoruuuuuummmafoldumben

kızlar ben yanlış görmedim galiba yada bir yanlışlık var sitesinde. dün baktım hatta yanlışmı gördüm diye bugünde baktım turkey 26 november yazıyor.onu sordum size.bende önceden 20 kasım diye biliyordum.

kızlar site kafayı yemiş sadece sıraları karışmış. 2. bakışımda 19 kasım yazdı 3. bakışımda 20 kasım =)))) çok korktum ya geç gircek burda diye

film i iyice dikkat çeker hale getirmek falanmı istiyolar acep mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…