Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

hayır biz fragman diye yutturduklar yeni video (teaser-sneak peak) :mymeka:

Böyle fragmanda ilk defa görüldü yani
Röportaj gibi olur mu öyle şey yaa..

Ayrıca bu daha yayınlandı sayılmazki gene biryerlerden çekmişler.
Orjinali ne zaman çıkacak bugün?? Ve hani 14 ağustostu..
İyice sinirlendim yaniilmaz:

Official sitesinde olmadıktan sonra ben ona fragman demem:umursamaz:

selam kızlar evet faka bastık dogru !
daha bundan sonra fragman dıye yırtınmayacagım.tum hevesim kursagımda kaldı..

gıcık oldum hala fragman yok ya

ne geliyorsa basımıza sızdırılan seylerden geliyor.bunu yapanlar kesinlikle "fan" olamaz..

Şu Comic Con'dan izlediğimizi bile yayınlamadılar.
E buda sızdırılınca mafoldumben

Ne olacak hep böyle mi olacak.
Ozaman hiç bi yerde ön gösterim yapmasınlar ayı anda kendi sitelerinden yayınlasınlar yaa..

Ben artık korkmaya başladım. Filmin kendisi içinde aynı problemler olursa bunlar filmide kaldırırlar yayından.

Sonuçta vizyona göirmedene yaklaşık 1 hafta önce filmler ülkelere dağıtılacak. Ya biri sızdırırsamafoldumben

kızlar ikinci fragman dedikleri şeyin ingilizcesini buraya yükledim buda turkce cevirisi... mafoldumben mafoldumben mafoldumben

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Jacob: Hiç kimse sana kimseyle paylaşamayacağın bir sırrını söyledi mi?

Taylor: Yeni Ay Alacakaranlık’ın olduğundan çok daha fazla karmaşık.

Edward: Ben gidiyorum, beni bir daha hiç görmeyeceksin.

Taylor: Edward’ın gidişi Bella’yı derin bir depresyona sokar ve Jacob Bella’nın her zaman güveneceği bir arkadaşı haline gelir.

Jacob: Onun sana neler yaşattığını biliyorum. Bella, seni hiç bir zaman üzmeyeceğim. Yemin ederim.

Bella: Öyle güzelsin ki…

Taylor: Jacob pek çok yönden değişir. Fiziksel olarak daha güçlüdür, 15 kilo almıştır.

Bella: Dikkatli ol, bu aletler ağır, öyle ki…

Taylor: Zaman geçtikçe aralarındaki tutkunun da arttığını hissediyoruz.

Bella: Bu fren, değil mi?

Taylor: Yeni Ay değişim demek.

Jacob: Bella, Yavaşla!

Taylor: Özellikle kurtadamlar ortaya çıktığında filmde çok daha fazla hareket olacak.

Bella: Ona ne yaptınız?

Paul: *hırlar*

Sam: Onu rahat bırakın.

Taylor: Hayranların memnun kalacağını düşünüyorum. Yeni ay büyüleyici. Başlangıcından bitişine heyecanlı.

Jacob: Bella.

Bella: Jacob, koş!

Jacob: Beni hayal kırıklığına uğratma.

Daliahım sen ne diyorsun bu konuda?
Fragman böyle olur mu?
Arada Taylor'ın konuşması var.
Peki diyelimki bu fragman. Peki tam fragman mı?
Bir daha daha geniş bir fragman yayınlamayacaklar mı?

valal canım bu fragman degil bence..illa kasıma dogru bir fragman gelir diyorum ben.ama bu sahnelerin montajlı hali gelir bence.otesinde bir fragman beklemiyorum daha ben tatlım.

az onceki konser resimlerinin devamı...valla bilemiyorum.deniz seki misali açı calısmasımı yapıyorlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

az onceki konser resimlerinin devamı...valla bilemiyorum.deniz seki misali açı calısmasımı yapıyorlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne den hala kabul etmiyorlar sevgili olduklarını :mymeka:

yoksa konserde tutulmanın provasınımı yapıyorlar:roflol::roflol::roflol::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…