edward 108 yasında !!! halis toprakla yeni 17 yasındaki karısı gibi olursunuz yahu kaydirigubbakcemile3
ben geldiiiiim! şu an izmirdeyim. barınak cafeye gidip bu akşam jacob'ın ikizinin bir fotoğrafını çeksem mi diyorum? yoksa çok mu bi tarafı kalkar?
Kasımın kaçı canım,bende kasım 81 liyim..
Bakayım benden büyükmüsün küçükmüsün..
Bu aralar dikkat ettim,etrafımdaki herkes benden küçük yaaa...Ben herkesin ablası olmuşum...
Ama yaş açısından en büyük twilight fanatiği annem sanırım...yaş 53:)))
ben geldimm:ecrin_bebek:nehiriim nirdesin görüşemedikmafoldumben
nerdeydin nan sen :mymeka::mymeka:
Victoria kovalasın seni emi:jeyyar::roflol::roflol:
gezmelerdeydim ankaradaydım yeni geldimmŞenizseni bilem özlemişim nan-tatlicadiarzu-:1ninca:
hihoyyythihoyyythihoyyyt1' i sanıım ben büyügüm :dilcikar:
Kapak Kızı: Kristen Stewart
Twilight'ın yıldızı Kristen Stewart, hakkında merak edilenleri Dazed and Confused'a anlattı.
Kapak Kızı: Kristen Stewart
Twilight'ın yıldızı Kristen Stewart, hakkında merak edilenleri Dazed and Confused'a anlattı.Kristen Stewart; rock'n'roll,The Runaways ve magazincilerle yaşadığı olaylar hakkında verdiği röportajda Robert Pattinson'la ilişki yaşadığına dair dedikoduların ucunu açık bıraktı. Geçtiğimiz hafta Kings of Leon konserinde görüntülenen ikili, iddialara göre bu konserden birkaç gün sonra gözlerden uzak bir mekanda öpüşürken görüldü. 19 yaşındaki oyuncu, iddialar hakkında pek konuşmamayı yeğlerken, şimdilik sadece oyunculuğuyla ve yeni filmleriyle ön plana çıkmak istediğini belirtiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?