Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

canım yayınlanmadı henuz sitesinde..zaten bunu boyle trailer diye sunamazlar yani.aralardan taylor konusmalarını cıkarmaları lazım

Benimkide Rob'u beğenmiyor:roflol:

Ayy bişeye benzemiyormuş gerçekte, Edward hali çok güzel diyor:roflol:

bence ed hali cok daha iyi..ben edwardın en cok cene kemiklerini begeniyorum..varmıdır benim gibi bir sapık ya..
aynen bu kısım :))))))))))))

canım yayınlanmadı henuz sitesinde..zaten bunu boyle trailer diye sunamazlar yani.aralardan taylor konusmalarını cıkarmaları lazım

Sitesinde yayınlanmadan ben saymıyorum zaten trailer,sneak peek, teaser, fragman hiç fark etmez adı. Sitesinde yayınlanması lazım:sinifsinif:

Birde geçen gün bunlar Vancover'da (bölemi yazılıyodu) Yeni Ay'ı seyretmişler oyuncular olarak ilk defa.

Çok korkuyorum bir sızdırma falan olursa diye.

Küçücük fragman sızdırıldı orjinali hala yayınlanmadı sayılır,
Stephenie nin Midnight Sun'ı çalındı kadın daha yazmıyor devamını
Ayy filmin başınada öyle birşey gelir diye çok korkuyorummafoldumben

Kızlar sizi acilen evermek lazım..:)))))
Adamları incik cincik ettiniz yawww:))))

Köşeli yüz hatları bendece seksidir...Ayrıca sırt ve boyun favorimdir..
şimdi neremle gülsem bilemedim kendime...

yok yaaaaaaaaaa boyle adam yok pıyasada..benımkı daha bulunjabılır.jacob esmer tenli falan en azından..
ama gel gorki kaymak gibi,oylesi zor...dişleri bembeyaz ve duzgun..nerdeeeeeeeeeeee

yok yaaaaaaaaaa boyle adam yok pıyasada..benımkı daha bulunjabılır.jacob esmer tenli falan en azından..
ama gel gorki kaymak gibi,oylesi zor...dişleri bembeyaz ve duzgun..nerdeeeeeeeeeeee

Mersi canım:dilcikar:
22 yaşındaki kardeçşiğinin umutlarınıda böylece söndür:roflol:

sana gül bahcesi vaaddddddetmedimmm ki amaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

yok be canım aşık olunca insanın gozu birsey gormez zaten..ama aşık olma temasına gıremıyor ınsan durum boyle olunc a:))))))))))))))))

sana gül bahcesi vaaddddddetmedimmm ki amaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

yok be canım aşık olunca insanın gozu birsey gormez zaten..ama aşık olma temasına gıremıyor ınsan durum boyle olunc a:))))))))))))))))

:roflol::roflol::roflol:

merhaba şekerler.. yaa herhalde aranızda tek kart ben oluyom. 32 yaşmafoldumben yaa gitti gençliğim ya.. benden edfırrta yar olmaz.bu kadar genç varken bana yakışmaz...dr. cullende tipim değil.jacob dünya ahiret kardeşim.

ya ben kendi yaşımdakilere bakayım en iyisi.işte bu insanüstü varlığa

yaşıtım nasıl olsazemuszemus

edward 108 yasında !!! halis toprakla yeni 17 yasındaki karısı gibi olursunuz yahu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…