Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

edfırttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt:kedi:

ne o bebem aşkın kabardı birden şakkıdı

alfalık falan kalmıyo sonra jacob noluyosa aşka geliyo birden

bellaya sevmeseydi alfalık görevini geri almayacaktı salak jacob:sinifsinif: bu erkek milleti kurtta olsa vampirde olsa bir yerden sonra hepsi salak:roflol::roflol:

QUOTE=BaiLeyS;8805600]ne o bebem aşkın kabardı birden şakkıdı[/QUOTE]

he.... öyle oldu biraz:kedi::kedi::kedi:

edfırtımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

eger 80 lerde cekılseydı bu fılm jacobı johhny deep oynar denmıs..ya daha söze ne hacettttttttttttttttttt :)))))))))))))))))))))))))
waowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
ulumak ıstedım :))))))))))))))))))))

Kim olursa severdik ben diyim sizekaydirigubbakcemile3

Biz sam i sevmiyor muyduk:sinifsinif:

ya bırı bana tekme tokat dalsın..dalsınki kendime geleyim bu nasıl şey yaaaaaaaaaaaaaa

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

slm yevrilerim
tanya harbiden güzel manita :kedi:
baileys en sonunda dönebilion aramıza :umursamaz:
dün alacakaranlık kitabını arkadaşıma verdim al bak süpey süpeyy die
kız dio ilk basta antipatik davrandım vampirli ilgimi cekmez die dio okudukça aman allahım sürüklen sürüklen vampir olasım edward a asık olasım geldi nerden verdin bu kitabı sınavlara çalışmam lazım herşeye mani olcek bu sevda dio dedim isine geliosa cullen ailesi bireyi olmak zordur gelimosa aha kapı aha sapı dedim

ben kaç kişiyi fanatik yaptım hatırlamıyorumkaydirigubbakcemile3 kitabı okuyan vuruluyor birde üstün filmi izliyince opuyorumnanaktan

öf yakında edfırt diye iyice manyağa bağlıcam kendimi
çıksın kardeşim artık şu film :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…