Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

heç bele merak etmedim :umursamaz:
ed yokmu ed kaydirigubbakcemile3

ŞenizŞeniz

çok benzemiyor tucem angut gibi bir yüzü var:roflol::roflol:

yahu ben pek takip edemiyorum her gün burda bi 30 sayfa birikiyo da sözünü ettiğiniz bi ara girip yazmıştım izmir bostanlıdaki barınak cafede çalışan bi çocuk aynı jacoba benziyo diye, o mu? akannehir eğer oysa angut gibi bir yüzü yok daşş gbi bir yüzü var ve aynı jacoba benziyor. tıpkısının aynısı diyebilirim. :lepi: ayrıca çocuğu faceten nasıl buldun baileys ya:) benim o an resim çekmek aklıma gelmemişti de madem sen o dediğim yere gittin niye bi resim çekmedin:) bi de o olduğundan emin misin? çünkü benim dediğim çocuk direk jacobdı yani. resmi bana da bi gönderir misin o mu değil mi bakayım. msnin bende yok özelden gönderiyorumm

ciddi misin sen ya, çok merak ettim canım ben de :kedi:

selam sagacılar

tanyamız rol için uygun tutum. bellanın saçlar iğrenç.

takım elbise bi insana bu kadar mı yakışır bu kadar mı güzel gülünür be batsın bu dünya

selam sagacılar

tanyamız rol için uygun tutum. bellanın saçlar iğrenç.

takım elbise bi insana bu kadar mı yakışır bu kadar mı güzel gülünür be batsın bu dünya

selam canım
çok tatlı gülüyor değil mi gerçekten de ya, 24 saat seyredebilirim o gülüşü ben :kedi:

:roflol::roflol::roflol:

ya ben msne giremiyoru, düzelsin de bir toplanalım orda kızlar, ne dersiniz hihoyyyt

evet evet süper olur opuyorumnanaktan

ciddi misin sen ya, çok merak ettim canım ben de :kedi:

valla o mu değil mi anlayamadık
yaa şu çakma köpeciğin bizede gösteriiin resmni merak ediyorum

en iyisi ben gideyim ve foto çekeyim buraya da ekleyeyim en az 1 hafta bekleyeceksiniz ama akannehir

günaydın vampirler ve kurtlar hepinizi seviyorum :asigim:

bu kız bildiğin esmer yahu dünyada sarışın hatun kalmadı da nikkiyi mi rosalie yaptılar hayret bişi akannehir

aaaa izmirdeki jacob ne oldu sımdı baileysim.tum sayfaları okuyamadım malum pc basında cok oturamıyorum henuz ((

aaaa izmirdeki jacob ne oldu sımdı baileysim.tum sayfaları okuyamadım malum pc basında cok oturamıyorum henuz ((

kuzum elimizde bi foto var ama o mu değil mi anlayamadık en garantisi ben gideyim fotoyu çekip buraya ekleyeyim
eğer çok benziyosa ufukta izmir buluşması şart oldu bekliyorum herkesi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…