Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

günaydın fıstıklarr..

daliahçım ben yine resimleri göremiyorummm :gitme: çok gıcık bi durum, kırıcam şu şirket bilgisayırını :)) ed le arama giriyor :)) akşam evde bakarım artık :umursamaz:

valla bu resimleri gormen zaruriiiiiiiiiiiii,cuma sabahı bundan guzel manzara goremezsın canım benim kaydirigubbakcemile3

azracımm balım gunaydınnnnnnnnnn

kendımden alıntı yapıorum kızlar bu cocuk her sayfada olmalı yaniiii,fotolara baktıktan sonra gecıcı sasılık ve tukurukte artıs yapıyor
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

tam dicektim ki daliahım burda resmn bni çağırıoo bni düşünüyor edward dicektim ama ondan sonra bellayla pozlarını gördüm yıkıldım akannehir

valla bu resimleri gormen zaruriiiiiiiiiiiii,cuma sabahı bundan guzel manzara goremezsın canım benim kaydirigubbakcemile3

azracımm balım gunaydınnnnnnnnnn

mafoldumben bencede canımm
artık cuma akşamım şenlenir ed le napiyim :)) malesef gecikmeli takip ediyorum sizi :))

amaaa şoka gırdım yanı barız aşk varrrr azracım hemen paylasayım dedım

kendımden alıntı yapıorum kızlar bu cocuk her sayfada olmalı yaniiii,fotolara baktıktan sonra gecıcı sasılık ve tukurukte artıs yapıyor
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

daliahım sabah sabah kendimden geçirdiğin için teşekkürler :kedi:
bu arada kellan benim kimse sulanmasın lüffen lmaz:

töbeee tööbeee
2 resimde bişey dikkatimi çektii amaa diymiyorum ne ölee nan ortadaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…