Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ya ben resmı koyarken butun fotolarda dıkkatımı cektı ama susayım dedım cıtolcum sagolsun hepımızı tercuman oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bir o fotoda degılkı anacım esortmanlı olanların hepsınde oyle kaydirigubbakcemile3

:kedi::kedi::kedi:
zapuklar
bi o ya bi bu yana salla die buna diolar sanırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkes farketmiş de çaktırmıyor kaydirigubbakcemile3 :kedi::kedi:

Sapıkmısınız ogl sizz
Melenkkk ben aklıma bilem gelmemiş hehehe

tabi tabi öyledir :roflol:
ösledim nan sizi:gitme:

aşkitommmmmm bende seni özledim yahu hiç konuşamıyoruz
nehir de artık takmıyor bizi zaten :gitme:

bu çocuk manyak bişey ya ben daha dün izleyebildim filmi ama aklım başımdan gitti resmen :bbo: allahım neler yaratıyor beee

yasakkelime yasakkelime

bacılaaarr yapmayın etmeyin tamam fena çocuk değil ama abartmayın benneyaptımki

çocuğun vücudunu parlatmışlar filmde parıl parıl olunca tabii sizin de gözler parladı :mymeka: :mymeka:

film hilesi bunlar :1ninca:

tamam belki en seksi vampir ama

ne bu fanatiklik bi düz durun bakimm

aaaaaa klava:

Sana verek al senin olsun heheehe
tepe tepe kullan
istediğin kadar tepin heheh:jeyyar:

sağol şekerim :jeyyar: bizimkisi sadece hayal hem aslında diğer arkadaşın dediği gibi sahne ışıkları falan daha da bi farklı duruyolar ama yinede güzel çocuk sevgiler:teytey:

biz aslında rob a değil edward a aşığız canım :asigim::asigim:
kişiliğine yani

kaydirigubbakcemile3 al canım al senin olsun hem ben biraz düşününce bizim kenan imirzalıoğlu'nu daha çok beğendiğimi farkettim :kedi:

biz aslında rob a değil edward a aşığız canım :asigim::asigim:
kişiliğine yani

doğru söylüyosun canım aslında evet kişiliğine aşığız ahhh ahhh yok ki çıkmadı ki karşımıza böyle biri işte bu yüzden filmlerde bile böyle birini görünce çarpılıyoz resmen :asigim:

evet yok böyle biri onun için vampir olmaya razıyım :asigim:
heeyyyytt açılın uleeennn edward artık baileys'indir...... yaklaşanı yakarım :dancepuyorumnanaktan

vereliniortak:sm_cool:

Olur bebem bende olamşakkıdı
üçümüz tepinekkkk heheheehhe
nayn olmaz kocem var ogl benim.yoldan çıkarmayın beniiiişakkıdı

ühüüüü edvırtttttttt :icecream:

leynn senin kocan varsa olmaz lmaz:
ben tepineyim sen izle olmaz mı :kedi:
zonra deneyimlerimi paylaşırım senle söz -tatlicadiarzu-

evet yok böyle biri onun için vampir olmaya razıyım :asigim:

vereliniortak:sm_cool:

ama filmde oynayan kızı ben fazla beğenmedim ne biliim daha güzel bi oyuncu bulabilirlerdi ehe ehee ehhhee mesela seni ya da beni:sm_cool: herkes edward dn bahsediyo demekki kızı kimse beğenmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…