Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sicak bir temmuz aksaminda deniz kiyisinda soguk bir bira acmis, kalabalik sayilabilecek bir arkadas ortaminda -plajda- askima yaslanmis oturuyor olmak isterdim.. ayrica gruptan biri gitar calsin ben de arada sarki soyleyeyim eslik edeyim isterdim... cok mu sey istiyorum??? :84::84::84:
ahh ahh simdi bodrum veya cesme de kocacimla 5 yildizli bir otelde tatil keyfi yapmak, deniz manzarali mumlarla donanmis bir masa basinda balik yemek sogukkk, buz gibi kirmizi sarap icmek
ardindan kaliteli bir club'a gidip sabaha kadar dans etmek sabah serinlemek icin errrrkenden denize girmek isterdimmmm just relax
Onunla beraber tavla oynamak isterdim. O niye böyle bu niye böyle diye sorup sorup onu kızdırmak;kızınca da sarılıp boğuşmak isterdim Arada bizim kavgalarımız oluyor da fiziksel, boğuşma