u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

oğlum ve eşimle küçük şirin bir köydeki dere kenarındaki evimizin bahçesinde ,, üçümüz hamağa yatmış, uyuyor olmak isterdim...

feci uykum var ,uyumak isterdim...

aynen:) bende iş yerindeyim ve uyukluyorum su anda..
ayrıca sevdicegimle tatilde olmak ve denizin ustunde elele tutarak uzanmak isterdim...gozumu actıgımda gunesten gozum kamasacak..sonra atacam kendimi suya cumburlop:) ama ne yapamıyoruz? suya giremiyoruz?neden ? e oruc:)

yatağımda uyuyor olmak isterdim, uyuyamıyorum...

sevdiğimin yanında ona sarılıyor olmak isterdimm

Annemin ve ablamin yaninda olmak isterdimmmmmmmmmm. mumkunse annemin tepesinde onu opuyor olmak isterdimm. 1 aydan fazladir gormuyorum. ozledim uleeeyyynnn

İzmir'de o sahilde fotoğraf çekildiğimiz bankta yine sevdiğime sarılarak huzur bulmak isterdim...

bu sıcakta yatmak yerine bir havuzda yüzüyor olmak isterdim offffffffffffffffff çok sıcak

Dostumla beraber etrafımızın yemyeşil olduğu bir yere uzanıp masmavi gökyüzüne bakmak isterdim yanımda tavşanlar olsun kucağımda zıp zıp zıplasınlar isterdim onlar zıplarken tatlı muhabbetlerimizden birini yapıyor olmak isterdim, gökyüzüne baka baka :))

Denizde olmak. Yüzmek yüzmek yüzmek , hayal kurmak ... Serin suların tadını çıkarmak. Oofff...

Eskişehir'de bir anca önce çalışmaya başlamış olmak isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…