u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

kız secl ne güzel jest yaptı valla keşke benim lalede girde özür dilese hem barışmışlar ne güzel

Newyork'ta,obez olana kaa yemek yemekle meşgul olmak isterdim.
Hem diyetteyimmafoldumben hem de Newyork'a gitmek istiyorum :gitme:

kızz valla tamda topiğinii bulmuş yazıcaak

kaydirigubbakcemile3

Of of ben de şu an şöyle doğayla iç içe tek başıma bisiklet sürmek isterdim böyle ağaçlıklı yollardan geçip bir ağacın altında dinlenmek sonra çiçekleri koklamak ağaç yapraklarıyla oynamak ya ne bileyim işte. Burda böyle kurak kaldık.

Istanbulda olmak isterdim, askımın yanında, ne yaptıgım önemli degil sadece onun yanında olmak yeterdi :gitme:

cok bisey istemiyorum ki mafoldumben

ben gamzelmin yanında olmak isterdim nerede olacağı hiç farketmez onun yanında olsam yeter :asigim:

trabzonda olmak isterdim ama geçici değil kalıcı olmak isterdim :S:S

Sevdiğimin omzuna yaslanmış içimi döküp derdimi anlatıyor olmak isterdim.. Çok özledim :(

şuan pembefarenin yerinde olmak isterdim ama erdoğanın yerinde de kocişim olsun isterdim hahah:)

serin sessiz bir göl kenarında kocama sarılmış yürüyüş yapıyor olmak isterdimmopuyorumnanaktan

ayy şimdi tropikal bi adada olup güneşlenmek isterdim.
şöyle uzanmışım kumsala,bi yandan meywe suyumu içiyorum,sıcak bir rüzgar esiyor we hafif dalgaların sesini duyuyorum...off yaa hayali bile rahattlattı...

bugün doğum günüm... Ve sevgilim bana güzel bir süpriz yapmış olsun istiyorummm :gitme:

ayy şimdi tropikal bi adada olup güneşlenmek isterdim.
şöyle uzanmışım kumsala,bi yandan meywe suyumu içiyorum,sıcak bir rüzgar esiyor we hafif dalgaların sesini duyuyorum...off yaa hayali bile rahattlattı...

aynen ayy valla ne kadar güzel olurdu ya.şimdi tropikal bir adada hamakda uyuyor olmak isterdim, palmiyelerin gölgesinde.iskeleden koşarak geçip denize zıplamak isterdim.bütün saçlarımı kazıtmak isterdim.yanımda gerçek dostlar isterdim.pardon ya biraaz konu dışında çıktım kaydirigubbakcemile3

sözlümle evlenmiş evimizde olmak isterdim
yada dışarda biryerde beraber yapabilceğimiz paylaşabilceğimiz anlar olsun isterdim
yani kolkola gözgöze olduğum heryer

Back
X