u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

İzmir'de, Deniz Bostanlı Rest.da olmak isteridm.Canım balık istedi bu saatte ... naniknanik
Şeniz Eşim ve ailemle tabiki. opuyorumnanaktan

bende şimdi babamın yanında olmak isterdim..dün ameliyat oldu ve uzakda olmanın kötü tarafı işte gidemiyorum..kızlar dua edinde çabuk tobarlansın .herkese sevdiklerinin yanında olması dileğiyle sevgiler.

Ayın üzerinde olup, bütün evreni ve herkesi oradan seyretmek isterdim..opuyorumnanaktanSaçma bir hayal mi oldu acaba?:kedi:

pıncırımın yanında olmak ısterim tabiki:asigim:
bugun 12.gun konusmuyoruz cok ozledım sıpayı:çok üzgünüm:

Tekirdağ da kuzenimin yanında olmak isterdim. Onunla konuşup kafa dinlemek şu an bana en iyi ilaç olurdu herhalde...

eşimle birlikte, sıcak bir ülkede, serin bir ağaç gölgesınde tropikal meyva suları içip, afedersiniz eşşek gibi para harcamak isterdim. ev kredısı ödemekten iflagımız kesıldıgı için şuan ıhtıyacımız olan tek şey para harcamak isteği sanırım. Ama ALLAHım saglık sıhhat versın yeter, şımarıklıgımı affetsın :((

evimde koltuğa uzanmış, üzerime pofidik battaniyemi almış, güzel bir film koymuş seyrediyor olmak isterdim böhüüüü :gitme:

Aşkımın göğüsünde uyumak isterdim şimdi.Ama yastığıma sarılarak uyucam malesef:)

Açık büfe sınırsız yemek yiyebileceğim biryer.... Çok acıktım kızlar idare edin kaydirigubbakcemile3

Back
X