u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

:sinifsinif: Şuanda bursada ailemin yanında olup annemin koynunda olmak isterdim :gitme:

Şuan hayalimin tamda ortasında olmak isterdim. Malesef çoğu şey gibi bu da mümkün değil:oklava:.

boğazdan aşağa kendimi atsam yada kimsenin olmadığı bi yerde kimsesiz takılsam...boş kalabalıklar olmasa yanımda ... yada paranında hüküm sürmediği bir yerde olsam......

nişanlımla evlenip kimsenin ulaşamıcağı bulamıcağı bır yerde herkezden habersiz yaşamak istiyorummmmmmmm

bende konyadan tayinimizn çıkıp sırnaşık şeyistanbulda eski oturduğum evde tekrar oturabilmek ve kardeşimle pastalı börekli çay partisi verip olur olmaz herşeye şapşal şapşal gülmek isterdim..

evde kızımla başbaşa olmak isterdim, yemeğini ben yedireyim, parka ben götüreyim isterdim. Oyunlarını benle oynasın, bana şımarsın isterdim, offf off

Hawai 'de egzotik meyvaları tadarken bronzlaşsam fena olmazdı. :içelim:
ALoHa ... hihoyyyt :roflol:

Az sonra yapacağımı..kaydirigubbakcemile2
Kızımı alıp babamlara gitmeyi..Orda vakit geçirip akşamda kayınvalidemlere geçip eğlenceli bri akşam geçirmeyi..kaydirigubbakcemile4

Şu an onun yanında olmayı, özür dilemeyi isterdim... Ama bende ki bu inat yok mu:gitme:

izmirdeki yatağımda olup sabah uyandığımda annem ablam ve babamla hep birlikte evimizde kahvaltı etmek isterdim senağlama

dünkü BEŞİKTAŞ- fb maçında inönüde olup avaz avaz tezahurat yapmak iserdim:lepi:

Back
X