u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

izmir güzel izmir bu gece senle olmak vardı..
bu gece gökyüzüne baktığımda başka bir şehirden ay ve yıldızları seyrediyor olmak vardı..
tabi bulutlar arasına saklanmadıysanız..başka bir şehrin havasını solumak vardı..
mis gibi havasını içime çekmek,doyasıya bakmak yorulurcasına sonra başımı yastığa koyduğumda rahat bir uyku uyumak,uykunun arkasından bugüne kadar sabahını,güneşin doğuşunun nasıl olduğunu hiç görmediğim bir şehirde uyanmak,güne ve güneşe günaydın demek vardı..insan hayatında sadece bir kez yaşanılacak o mutlu an geldiğindeyse mutluluktan ağzım kulaklarımda..belkide bir iki damla göz yaşı ama mutluluktan sessizce süzülecekti yanaklarımdan..o mutluluğu yaşarken bolca fotoğraf makinamla o anları ölümsüzleştirecek..her anın tadını doyasıya çıkaracaktım..şimdi izmirde olmak vardı..gezmek dolaşmak oraları,güzel bir gün ve anılarla geriye dönüş yolunda yüzümde bir tebessüm kalbimde vede beynimde güzel hatıralarla dönmek vardı..döndüğümdeyse orada ölümsüzleştirdiğim resimleri bastırmanın heyecanını yaşamak..ve ne zaman istesem o resimlere bakıp o günleri hatırlayacak yine mutlu olacaktım..şimdi burda değil izmirde olmak vardı..
ama bazen istemekte hayal etmekte yetmiyor insana,oysa ne güzel hayallerim vardı o şehirle ilgili ama olmayınca olmuyor işte..bu gün bedenim burda aklım izmir de..gitmeyi çok isteyipte gidemediğim izmir de..

Güzel bir spa da masaj yaptırıyor olmak isterdim. Her yerimn tutulmuşta boshayallersmile

YALANLARIN, İŞ ÇIKAR İLİŞKİLERİNİN OLMADIĞI , HERKESİN HUZURLU OLDUĞU , MADDİ SIKINITDAN UZAK HERKESİN KÜÇÜK VE SEVİMLİ Bİ EV SAHİBİ OLDUĞU Bİ YERDE OLMAK İSTERDMM.... İNSANLARI TANIYORUM YAVAŞ YAVAŞ VE İNANIN MİDEM KALDIRMIYO ÇIKARLARI UĞRUNA DİĞER İNSANLARI NASIL HARCADIKLARINIDA GÖÜYORUM NASIL SÖMÜRDÜKLERİNİ OYUZDEN TÜM BUNLARDAN EN UZAK NERESİ OLABİLİYOSA ORDA OLMAK VE KALMAK İSTİYORUMMM... .. :Saruboceq: KEŞKE ÖYLE ORDA OLSAKK... HA BİDE KEŞKENİN OLMADIĞI Bİ YER OLSUN kaydirigubbakcemile3 HAYAL DEĞİLMİ YAPISAM EN İYİSİNİ YAPMALIYIM lülülülülülü

sevgilimle uzun süredir gitmeyi planladığım dağ evinde şarap içiyor olmayı isterdim.

sevdiğim insanın yanında ona sarılıp uyuyor olmayı isterdim seni çok seviyorum aşkım ne olur gel....

evde olup uyumayı...mirmirmirmir

Hayallerimdeki dünyada olup özgürce yaşamak isterdim.bu çok olağanüstü ama.. hımm olağan olarak ne isterdimm.?. hımm sanırım Nasa'nın uzaya göndericeği bir uzay mekiğinin içinde olup kalkışa hazırlanıyor olmayı isterdim. -tatlicadiarzu-

Şu an ıstanbul karlı ve ben eşimle çamlıca'da romantik bir yürüyüş yapmak isterdimmm

bende şu anda aşkımla beraber olmak isterdim istanbulun her hangi bir yerinde...
onu da istanbul uda el ele tutuşup bi o yana bi bu yana yürüyüşlerimizi özledim mafoldumben
keşke şu anda da yine dışarda olsaydık, üşüseydik yine, ben eve geç kalsaydım babam yine kızsaydı ama pişmanlık duymasaydımm:sinifsinif:

Eşimle konuşuyorduk da...Keşke şimdi Çeşme'de olsaydık,dedik.boshayallersmile Balık gibi dalıp,yüzmek vardı,ah,ah!.. opuyorumnanaktan
4 ay var,ama daha.:ecrin_bebek:

Ben yanlız tek başıma bi bağ evinde olmak isterdim şömine yansın bende odanın camından karı izliyim.. ah, ah

kar istiyorum kardan adam yapıp burnuna havuç sokmak istiyorum! kömürden gözler ve düğmeler yapmak istiyorum! boynuna atkı dolamak istiyorum!mafoldumben

Back
X