u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

aşkımın sıcacık kollarında ona sarılarak sabahlamayı isterdim...opuyorumnanaktan

tek başına sabahlamak çok zor çünkü
mafoldumben

şuan kafka' nın memleketi prag' da olmak isterdim. hiç kimseyi tanımadığım, konuşmalarını anlamadığım, ilk defa gördüğüm caddelerde yürümek isterdim...:Saruboceq:

Şu an çok sinirliyim... Bir ormanın içinde olsaydım... Sinirimi atana kadar koşsaydım...

var suanda kendıme bıle ıtıraf edemıyorum ama pazar akşamı olduğum yerde olmak ısterdım.

hava o kadar güzel ki sarıyer-yeniköy sahilinde turlamak,meşhur sarıyerli karadenizli pidecimizden de pide yemek isterdimmm...

bilmediğim yabancı bı memlekette ve tabiii kocacıgımla...
kalabalık degil...ama insanlar var tabi..fakat seçkin ve elit insanlar..mümkünsa tanıdık olmasın.....
sahil kenarında,masmavi denize karşı,hasır şapkam basımda,,daha gecen yaz 300 tl saydığım güneş gözlüklerim gözümde,,bikinim üzerimde bayanssulusmile
güneşleniyorum,,
,bi yandan mango ve annaslı kokteylimi yudumluyorum ..
moda dergilerine bekıyorummm,,,....:içelim:
hayali bile harikuladeboshayallersmile

Çeşme'de çıtır çıtır yanan şöminenin önünde eşimle birlikte korku filmi izlemek isterdim.Sadece dalga,rüzgar sesi ve biz.mirmirmirmir

Güneşli bir yaz gününde ,yeşille mavinin sarmaş dolaş oldugu bir kıyı kasabasında yaşıyor olmak isterdim.

aşkımın sıcacık kollarında saatlerce uyumak isterdim...
uykuya hasret kaldım
boshayallersmile

bende eşimle birlikte ona sıkı sıkııııııı sarılıp uyumak isterdim :))))

üniversitede arkadaşlarımla doyasıya eğlenirdik çay bahçelerine giderdik cafelere giderdik okey oynardık karnımız ağıranakadar gülerdik şimdide o anları yaşamak istiyorum evlendim bütün gün evde oturuyorum ahh üniversite yıllarım ah ahhmafoldumben

koçişimin yanında ama ankarada, yeni aldığımız arabamızla deneme sürüşleri yapmak, sorunsuz trafikte olmak isterdim :) ama az kaldı inş ..

denize girmek isterdim
havalar sıcacık olsa şöle güneşlensem :smiley-cool:

kocama supriz yaparak ankaraya gitmek ve bi anda karsisina cikmak isterdim..

Cok sevdigim birinin kollarinda gunlerce uyumak isterdim..o kadar yorgunum ki....boshayallersmile

oturayım şöyle denize karşı
yanımda gitar eşliğinde şarkı söyleyen biri olsun
"karşıya çifte çamlar"ı söylesin boshayallersmile

Back
X