u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

Çalışmıyor evde keyif yapıyor olmak isterdim...
Sanırsam iyice tembelleşiyorum...boshayallersmile

dışarıda şarıl şarıl yağmur yağarken
evde battaniyeye sarılıp,eski bir türk filmi seyrederek uyuklamayı isterdim
boshayallersmile

miami de plajda guneslenıyor.bıryandanda meyve kokteylını yudumluyor ısterdım..sonra kızgın kumlardan serın sulara atlamak ısterdım..süprizzzzz

kış vakti sıcacık bi odada böyle battaniyeler altında fln sevgilimle film fln izlerken kollarında uyuyakalmak isterdim arada uyanıp onun uyumasını izleyip minicik öpüp dudaklarından tekrar uyumakk isterdimmm :asigim:

yabancı ve kalabalık bi şehirde kalabalık bi caddede bi yandan müzik dinlemek bi yandan da amaçsızca uzun uzun yürümek isterdim

kendi evmde masamda oturmus kahvemide alıp bestelerimi yazıp biyandanda bir sonraki konserime hazırlanmak isterdim. boshayallersmile
sonraaaa canım sıkılıp binip arabama müziğide son ses açıp arabam beni nereye götrüosa oraya gtmek isterdim lülülülülülü

düğünümde göbek atıyo olmaksositosositohihoyyyt

şu an hayatımın aşkı olabilme olasılğı olan kişiyle akdenizde kumlara uzanmış yıldızları seyrediyor olmak isterdim konuşmadan saatlerce...sadece sarılarak...alkisalkisalkis

Uzuuuuuuuuuuuunnn zamandır göremediğim birinin yanıbaşında olmayı çok ama çooooooookkkk isterdim :çok üzgünüm:

Suanda sevdiklerimin ve asil onemlisi ,beni gercekten sevenlerin yanindayim,cok sukur Allahima..

Back
X