u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

Şöyle dalgaların kayaları dövdüğü, bir orman kenarında, ağaçlara bağlasam hamağımı, kuş cıvıltıları arasında kitap okusam. Arada ormanda dolaşıp, ağaçkakanları, sincapları filan izlesem. süprizzzzz Bıktım şu şehrin gürültüsünden, doğal ortamıma salın beni. :içelim:

Uzucu seylerin hic yasanmadigi, huzurlu, sakin bir yerde sessizce nefes alabilmek ,keyifle bir kedi yavrusu gibi uyumak isterdim...var mi boyle bir yer acaba????boshayallersmile

Breakeven çalarken yemyeşil kırlarda koşmak, zıplamak isterdim şuan.
greenstars.gif

Doğup büyüdüğüm şehirde,
Canım annemin ellerini elime alıp sohbet etmek isterdim,
Beş yıldır kavuşup, sarılamadığım ablamın ve hiç kucaklayamadığım Aloşumun yanımda olmasını isterdim,
Ne tatil, ne vs hayatımın en büyük mutluluğu bunlar benim..

Şu anda istanbuldaki evimde, eşimle birlikte
balkon kapımı açıp yere yumoş büyük minderler koyup uzanmak
ve gökyüzünü seyrederken bahçemdeki ağacların ve baharın kokusunu icime cekmek isterdim

Gerçekten idealimdeki erkeği bulup onunla çooook güzel bir tatilde olmak isterdim... boshayallersmile

Onunla bir cafede oturmuş sohbet ediyor olmayı isterdim.boshayallersmile

Ayyyhh bunları bir duysaa ne düşünür kim bilir.kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile2

Niye özledim ben çocuğu bukadar yeaa..:hulya:

şöyle boğazın dibinde yüksek bir yerde..Karanlık olsun sadece köprünün ışıkları vursun hafif bir esintide olsun.Bir de sıcacık bir kahve.Sarılayım battaniyeye öylece bakayım boş boş..

Denize karşı, bir bankta , eşimin omzuna başımı koymuş, olmayı isterdim.
Deniz olmasa da gidip başımı koyam bari.kaydirigubbakcemile3

valla şöle anamın evinde kendi bekarlık yatagımda gece çocuklara uyanma derdi olmadan genişşşş genişşş uyumak sabah oluncada istedigim saatte kalkmak isterdim ya ...
ya allah canlarını sag etsinde çok yordu beni çocuklarım çok hemde...
amannnn pöffff

amannn boşver beee bak evlendikten sonrada ananın evinde olmak istiyon ...boşver seril geniş geniş rahatlıgın keyfini çıkar..:delphin::delphin:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Oooofff yaa alemsinn..kaydirigubbakcemile3

Umarım evlenince de hep eşimle olmak isterim. Öyle iyi vakit geçirelim ki yanından ayrılmak istemeyeyim.:hulya: Çok mu uçtum acep?

Back
X