u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

şu an badana yapılan evimde olup temizlik yapmak isterdim...gece yarısına kdr canım cıktı kac gundur.

Çeşme Ilıca plajında denize giriyor olmak isterdim...boshayallersmile

deniz kenarında gölgede oturmuş, elimde buz gibi kola, yanımda eşim, diğer yanımda kızımla manzaranın keyfini sürüyor olmak isterdim.boshayallersmile
tatil istiyorum ben yamafoldumben

bir önceki dileğim gerçek oldu... hiç olmaycak sandım tatil hayalim gerçek oldu...

şimdi ise evlilik heyecanı yaşayan, düğün hazırlığı yapan bir bayan olmak isterdim, yada bebeğinin doğması heyacanı yaşayan bir ailem olmasını :)))...

ve...
paracıklarını sayan:kedi: bankaya yatıran bir bayan yerinde olmak isterdim...

Allahım dua gibi oldu :D

bi kaç günlüğüne de olsa yaşadığım yerden uazaklaşıp sakin bir yerde tatil yapmak isterdim..ama ne yazık ki bana eşlik edecek biri yoksenağlama

Inanilmaz romantik bir beach'te arkadaslarimi beklerken internette maillerime ve kk'ne bakiyorum..daha ne olsun?

Sevgilimin yanında.. İhtiyacı var bana ve ben yanında yokum :çok üzgünüm:

Kesinlikle avşa adasında balkondan denizi seyrederek elimde kahvem sigara içiyor olmak isterdim serin serin rüzgar eserken ah bee ahh :gitme:

Antalya'da annemiiin yanında çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Her şeyden uzakta olmak isterdim.
Gerçi zaten her şeyden uzağım daa...Oofffff!!! :((

Canımmmm annemin dizinin dibinde saçlarımı okşamasını çok isterdim öyle çok özledim ki :'(

Gezmek isterdim.
Yeni yerler görüyor olmayı isterdim.
Hem de çoookkk çoookkk isterdim. senağlama

Back
X